WiFi Everywhere! Repeater & Αccess Point

Θα έχετε παρατηρήσει ότι σε κάποιες περιπτώσεις εκείνο το εικονίδιο στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας, που μετράει την απόδοση της WiFi σύνδεσης, αναφέρει πολύ χαμηλό επίπεδο επιδόσεων.

Αυτό συμβαίνει όταν ο router έχει αδύναμο πομποδέκτη, είτε απλά γιατί παρεμβάλλονται πολλοί τοίχοι ή/και μεγάλη απόσταση μεταξύ του router και της συσκευής σας.

Αντί

λοιπόν να καταφύγετε σε πανάκριβες επαγγελματικές λύσεις routing, οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνουν μεγάλη διαφορά, αφού δεν μπορούν να… παρακάμψουν τους νόμους της φυσικής, είναι καλύτερη ιδέα να προτιμήσετε ένα WiFi repeater, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε WiFi στις διακοπές ή τα ταξίδια σας, για να συνδέσετε τη Web TV σας ασύρματα στο άλλο δωμάτιο και γενικά για πολλές χρήσεις αφού το WiFi Everywhere είναι φοβερά ευέλικτο και πρακτικό!

Χάρη στη Smart Electronics η άνεση και η ευκολίες της ασύρματης πρόσβασης μπορούν να γίνουν δικές σας μόνο με 19€ !!!

Η χρήση είναι απλή και περιγράφεται αναλυτικά στο video. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το WiFi Everywhereσε μία πρίζα ηλεκτρικής παροχής, από όπου και θα τροφοδοτείται.

Στο κάτω μέρος θα παρατηρήσετε δύο θύρες Ethernet που υποστηρίζουν ταχύτητες 10/100 Mbps, και στις οποίες μπορείτε να συνδέσετε τον router ή απευθείας τον υπολογιστή σας.

Κάτι τέτοιο δεν είναι βεβαίως απαραίτητο, αφού παρέχει και ασύρματη σύνδεση, αλλά προσφέρεται απλά ως δυνατότητα αν προτιμάτε τις ενσύρματες συνδέσεις. Είναι όμως ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να συνδέσετε το δέκτη της δορυφορικής TV ή κάποια άλλη συσκευή που απαιτεί ενσύρματη πρόσβαση, σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν οι απαραίτητες LED ενδείξεις τροφοδοσίας, ασφάλειας, σύνδεσης, κτλ, όπως και το πλήκτρο αυτόματου pairing με οποιαδήποτε WiFi-enabled συσκευή, μέσω του συστήματος WPS (Wifi Protected Setup).

Αυτό το χαρακτηριστικό υποστηρίζεται από όλους τους νέους routers, τις mobile συσκευές αλλά και τα desktop λειτουργικά συστήματα, σήμερα.

Στο δεξί μέρος θα βρείτε το πλήκτρο reset, για επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, τη φυσική διεύθυνση (mac address) του repeater, και το default PIN που θα χρειαστείτε όταν προσπαθήσετε να συνδεθείτε στη συσκευή την πρώτη φορά.

Στο εσωτερικό του διαθέτει έναν πομποδέκτη με ενσωματωμένη κεραία πολλαπλών κατευθύνσεων, ενώ η ασύρματη υποδομή του είναι συμβατή με τα πρότυπα 802.11b/g/n για ταχύτητες μέχρι και 600 Mbps (στο εσωτερικό σας δίκτυο, και όχι στο Internet – εννοείται, αφού εκεί η ταχύτητα εξαρτάται από το πακέτο και από τον πάροχό σας).

Παρακολουθήστε το αναλυτικό βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, και δείτε πόσο intuitive είναι η αρχική εγκατάσταση, η ρύθμιση και η χρήση του, ακόμα και για χρήστες χωρίς ειδικές γνώσεις!

Οι ρυθμίσεις ώστε να λειτουργήσει με τον βέλτιστο τρόπο στο δίκτυο του σπιτιού ή του γραφείου σας, γίνονται εύκολα μέσω ενός web interface, όπως δηλαδή και σε ένα συνηθισμένο router.

Ακόμα και αν λειτουργήσει η συσκευή χωρίς καμία ρύθμιση, προτείνουμε να ακολουθήσετε τη διαδικασία, ώστε να ορίσετε έναν κωδικό ασφαλείας, καθώς υπάρχει η επιλογή «unsecured» ως default, γεγονός που θα δημιουργούσε «τρύπα» στο δίκτυό σας.

Αντίστοιχα, εκτός από repeater, μπορεί να λειτουργήσει και ως WLAN hotspot, σε περίπτωση που έχετε παλαιότερο router στο σπίτι σας, χωρίς WiFi, ή dedicated router στη μηχανογράφηση της εταιρείας σας, χωρίς ασύρματη υποδομή.

Ιδανικό κρίνεται και για τη διαμονή σε ξενοδοχεία, αν το σήμα του WiFi δεν φτάνει στο δωμάτιο σας. Απλά συνδέστε τη συσκευή στην πρίζα Ethernet και χρησιμοποιήστε τη για να μοιράσετε πρόσβαση στο Internet σε όλες τις συσκευές σας.

Εδώ, να διευκρινίσουμε ότι λειτουργεί άψογα σε όλο το εύρος των δικτυακών εφαρμογών, επιτρέποντας σας να συνδεθείτε ασύρματα ακόμα και π.χ. με τηλέφωνα IP ή ψηφιακούς αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης.

Σε κάθε περίπτωση ενσωματώνει ένα πλήθος χαρακτηριστικών, που μπορείτε να βρείτε στους αυτόνομους routers, συμπεριλαμβανομένου και firewall, ως πρόσθετο στρώμα ασφαλείας, ανεξάρτητα από τις σχετικές λύσεις hardware / software που διαθέτετε ήδη.

Στη συσκευασία θα βρείτε, εκτός από την ίδια τη συσκευή, ένα καλώδιο RJ45 (Ethernet) και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

Αποκτήστε WiFi Everywhere με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, γνωρίστε την άνεση και τις ευκολίες της ασύρματης πρόσβασης και ξεχάστε μια για πάντα τα καλώδια!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 19€ κάνοντας κλικ εδώ

The post WiFi Everywhere! Repeater & Αccess Point appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα