To Duke Nukem 3D κυκλοφορεί (ξανά) στο… SEGA Mega Drive!

Το Duke Nukem 3D είναι ένα all-time classic, το οποίο από το 1996 που έκανε την εμφάνιση του (πρώτα σε MS-DOS PCs) έχει κυκλοφορήσει σχεδόν σε οποιαδήποτε gaming platform υπάρχει και δεν… υπάρχει! Ωστόσο, σε ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο gaming σύστημα της δεκαετίας του ’90, το Mega Drive/Genesis της SEGA τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν

και τόσο καλά σε ότι έχει να κάνει με το release του ιστορικού first-person shooter, καθώς (για λόγους που δεν γνωρίζουμε) η έκδοση για την κονσόλα της SEGA κυκλοφόρησε μόνο στην… Βραζιλία!

Ωστόσο, η Piko Interactive (που ειδικεύεται στο retro gaming) έρχεται ύστερα από περίπου 17 χρόνια να αποκαταστήσει αυτό το κομμάτι της gaming ιστορίας που έλειπε, κυκλοφορώντας ένα Duke Nukem 3D cartridge για το Mega Drive! Η συγκεκριμένη έκδοση του πρώτου game του γνωστού «Δούκα» απευθύνεται σε συλλέκτες και σε όλους τους λάτρεις του retro gaming και όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα περιλαμβάνει μόνο το cartridge και θα στοιχίζει κοντά στα 39 δολάρια, ενώ η δεύτερη θα είναι το «full πακέτο», το οποίο θα κοστίζει 54$ και θα περιλαμβάνει εκτός από το cartridge του Duke Nukem 3D, μία υψηλής ποιότητας θήκη στα πρότυπα των παιχνιδιών της κονσόλας της SEGA, καθώς επίσης και ένα έγχρωμο manual! H αποστολή διαρκεί περίπου 3 με 4 εβδομάδες από την παραγγελία του τίτλου και εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ!

The post To Duke Nukem 3D κυκλοφορεί (ξανά) στο… SEGA Mega Drive! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα