The Last of Us – Limited Edition Press Kit

Το νέο θαύμα της Naughty Dog, που ακούει στο όνομα The Last of Us, έρχεται στα καταστήματα στις 14 Ιουνίου. Η Sony Hellas όμως φρόντισε, εκτός από τους ελληνικούς υπότιτλους (:P), να μας το στείλει και νωρίτερα για να το παρουσιάσουμε. Ωστόσο, δεν μας έστειλε μια απλή έκδοση του παιχνιδιού, αλλά το περιορισμένης έκδοσης

Press Kit, το οποίο δεν θα βρεις πουθενά στο εμπόριο! Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν 2.505 Press Kits, και εμείς έχουμε τον «λαχνό» (:P) με τον αριθμό 1.287.

Ανοίγοντας το πακετάκι λοιπόν, βρήκαμε μέσα μπόλικο πράμα. Αρχικά το «περιτύλιγμα» είναι ένα διάφανο πλαστικό, τρυπημένο στο κέντρο, σαν να το έχει διαπεράσει σφαίρα. Μέσα στο μαύρο κουτί μας καλωσόρισε ένα μικρό βιβλιαράκι με εικόνες και σχέδια από το παιχνίδι, στο οποίο υπάρχει και ένα σημείωμα από τη Naughty Dog. Μια θήκη για σπίρτα εμπεριέχει έναν κωδικό για το DLC Survival Pack –αντί για σπίρτα :P- ενώ ένα άλλο τετράγωνο καρτελάκι δίνει link και QR code για media assets (μη σε απασχολεί, αυτά είναι μόνο για εμάς :P). Α ναι, φυσικά υπάρχει και το παιχνίδι μέσα στη συσκευασία, σε Blu-ray δίσκο. Τελευταίο αφήσαμε το καλύτερο! Μια κασέτα-USB που περιέχει μέσα το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού. Απλά απίστευτο. Και το soundtrack και η κασέτα!

Αυτά ήταν όλα τα περιεχόμενα της Limited Edition Press Kit. Αλλά επειδή δε θέλουμε να μείνουμε μόνο στα λόγια, πάρε και μια γκαλερί με άπειρες φωτογραφίες από την Press Kit του The Last of Us για να δεις αυτά που σου περιγράψαμε! Επίσης, μπορείς να διαβάσεις την παρουσίαση του παιχνιδιού εδώ.



Keywords
Τυχαία Θέματα