Switch event: H Nintendo ανακοινώνει νέα «επι πληρωμή» online service!

Μία παροιμία αναφέρει «νέοι καιροί, νέα ήθη» και αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Switch, καθώς η Nintendo μέσω του προέδρου της, Tatsuni Kimishima, ανακοίνωσε ότι με την κυκλοφορία της νέας κονσόλας θα ξεκινήσει να τρέχει μία νέα «paid» online υπηρεσία,

ακολουθώντας τα πρότυπα των Xbox Live και PlayStation Network. Με αυτή την κίνηση ουσιαστικά η ιαπωνική εταιρεία βάζει τέλος σε μία μακρά παράδοση που την ήθελε να προσφέρει δωρεάν online υπηρεσίες για τα συστήματα της.

O Kimishima στο πλαίσιο του Switch event, τόνισε ότι οι gamers θα απολαμβάνουν μία πιο ολοκληρωμένη online multiplayer εμπειρία σε σύγκριση με το παρελθόν, ενώ παράλληλα εστίασε στο γεγονός ότι στόχος της Nintendo είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο online περιβάλλον, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής smart εφαρμογής, η οποία θα καθορίζει την καθημερινή online multiplayer gaming δραστηριότητα τους. Το μοντέλο που θα υιοθετήσει η ιαπωνική εταιρεία θέλει την συγκεκριμένη υπηρεσία να είναι δωρεάν μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας της (το launch της είναι προγραμματισμένο για το φθινόπωρο του 2017) και μετά οι gamers για να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες της θα πρέπει να καταβάλλουν το ανάλογο ποσό (άγνωστο το πόσο θα είναι μέχρι στιγμής). Η premium μορφή της υπηρεσίας θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Switch να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ενός online lobby, να πραγματοποιούν voice chat, αλλά και να κατεβάζουν δωρεάν ένα game κάθε μήνα. Αναμφίβολα, μία ενδιαφέρουσα κίνηση από τη Nintendo και σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίσουμε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης online υπηρεσίας και για τα «προνόμια» που θα προσφέρει στους gamers.

The post Switch event: H Nintendo ανακοινώνει νέα «επι πληρωμή» online service! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα