StealthGamerBR: Ο YouTuber που ξεπαστρεύει τους αντιπάλους του αθόρυβα και με… στυλ!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οι gamers παρακολουθούμε άλλους gamers να παίζουν παιχνίδια στο YouTube, στο Twitch ή σε άλλα streaming μέσα. Κάποιοι είναι ενδιαφέροντες σαν παρουσιαστές, άλλοι είναι μάγοι και όσο τους παρακολουθείς μαθαίνεις το παιχνίδι σε βάθος, άλλοι είναι τόσο αποτυχημένοι που απλώς σε προκαλούν να τους κοροϊδέψεις κλπ (ελπίζω ότι δίνεις περισσότερη σημασία στις 2 πρώτες κατηγορίες, πάντως). Το κανάλι του YouTuber StealthGamerBR όμως δεν ανήκει σε καμία από τις 3 κατηγορίες…

Για παράδειγμα,

εάν θες να παρακολουθήσεις τους πιο ευφάνταστους, χαοτικούς και (συνήθως) stealth-based θανάτους, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Δολοφονία via ιπτάμενης λεκάνης τουαλέτας; Check. Κλείδωμα σε σάουνα; Check. Βέλη, όπλα, shuriken; Check. Πραγματικά, ο τύπος είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς. Το αγαπημένο μας βίντεο είναι βασισμένο στο έκτο Hitman και λέγεται Hitman 2016 Psycho Montage Kills (θα το παρακολουθήσεις παρακάτω), με τον Πράκτορα 47 να ξεπαστρεύει ανελέητα τους αντιπάλους του υπό τους γλυκούς ήχους του Ave Maria με κάθε πιθανό (και απίθανο) τρόπο. Αν έχεις ορεξούλες, ο ίδιος YouTuber δημοσιεύει συχνά βιντεάκια από μια μεγάλη ποικιλία games, πάντα σχεδόν με αυτό το γοητευτικό στυλάκι του ανισόρροπου κατά συρροήν δολοφόνου. Αν και μάλλον δεν θα έβαζα ποτέ τον StealthGamerBR στο σπίτι μου, η αλήθεια είναι ότι τα βιντεάκια του έχουν μπόλικη πλάκα. Αν θες, μπορείς να παρακολουθήσεις το σύνολο των psycho stealth kills εδώ, ενώ παράλληλα μπορείς πάντα να κάνεις ένα browsing στο σύνολο των βίντεο ώστε να βρεις το δικό σου αγαπημένο διαμάντι. Έχει από Watch Dogs 2 μέχρι Far Cry και Assassin’s Creed!

The post StealthGamerBR: Ο YouTuber που ξεπαστρεύει τους αντιπάλους του αθόρυβα και με… στυλ! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα