Splinter Cell Blacklist

Ο Sam Fisher αναρρώνει από τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου της σειράς, Conviction, ενώ ταυτόχρονα κάνει σχέδια με τους νέους του φίλους για τη σωτηρία της Αμερικής.

Σενάριο και τα ρέστα

Με τη καταστροφή μιας ολόκληρης στρατιωτικής βάσης, τη σφαγή και τη δημόσια εκτέλεση μεγάλων Αμερικανών αξιωματικών, οι engineers κάνουν ευνόητο το μήνυμα για πόλεμο. Οι engineers ανήκουν στη σπείρα Blacklist και έχουν σχέδιο να αφανίσουν την Αμερική από προσώπου γης, μέσα σε εφτά μόλις μέρες. Ο Sam Fisher

της ομάδας 3rd Echelon, ο κολλητός του Victor Coste, η Anna Grimsdottir, ο πράκτορας της C.I.A. Isaac Briggs, και ο χάκερ Charlie Cole, σχηματίζουν την ομάδα 4th Echelon με σκοπό την εξάλειψη της απειλής.



Gameplay

Το παιχνίδι σου δίνει πολλές επιλογές ανάλογα τα γούστα σου. Ο Sam πλέον είναι δυνατός και στο σκοτάδι της νύχτας και στις σκιές της ημέρας. Εκπληρώνεις διάφορες αποστολές και αναβαθμίζεις τον εξοπλισμό σου ανάλογα το στυλ σου. Έχεις τη δυνατότητα είτε να παίζεις σαν νίντζα μέσα στις σκιές, είτε να ορμάς πρώτος στη μάχη εξοπλισμένος με βαριά πυρά ή ακόμα και να συνδυάσεις δύναμη και ταχύτητα. Θα ανέβεις επίπεδα και θα ξεκλειδώσεις νέες τεχνικές, ενώ το παιχνίδι σου δίνει και αποστολές co-op για να μη βαρεθείς ποτέ. Οι αποστολές είναι κομματάκι δύσκολες και η έλλειψη στρατηγικής στις μάχες σου ίσως «κουράσει» τα checkpoints.

Και από εμφάνιση;

Το Splinter Cell Blacklist δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτής της γενιάς που κοντεύει να… «τελειώσει». Κατεστραμμένα τοπία, στολισμένα με φλόγες και συνοδευόμενα από ομίχλη, θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι ο πόλεμος δε χωράει αστεία. Το gameplay κυλάει ομαλά και οι κινήσεις του Sam είναι αρκετά γρήγορες. Από την άλλη, η μουσική και τα ηχητικά εφέ σε κάνουν να θες να βουτήξεις στην οθόνη σου, ενώ θα γουστάρεις τους ήχους των όπλων σου. Το όλο παιχνίδι πάντως θα σε καθηλώσει στον καναπέ σου στα σίγουρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα