Scribblenauts Unlimited

Φαντάσου να ‘χες ένα σημειωματάριο που δημιουργεί ότι του γράφεις και μια σφαίρα που σε τηλεμεταφέρει αμέσως όπου θες. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στο PC, το Scribblenauts Unlimited κάνει τις σκέψεις αυτές πραγματικότητα και στις κονσόλες της Nintendo (Wii U και 3DS).

Σενάριο και τα ρέστα

Οι βασικοί μας ήρωες, ο Maxwell και η Lilly,

φεύγουν από το σπίτι τους για ένα ταξίδι πειθαρχίας. Ο Maxwell όμως κάνει μια κακόγουστη φάρσα σε έναν γεράκο που του ζητούσε τροφή. Του προσέφερε ένα σαπισμένο μήλο. Εξοργισμένος ο γεράκος καταριέται τα αδέρφια, με αποτέλεσμα η Lilly να… πετρώσει! Εσύ σαν Maxwell με τις δυνάμεις σου πρέπει να βοηθήσεις άλλα άτομα που σε έχουν ανάγκη. Αν τα καταφέρεις, η ευγνωμοσύνη τους θα λύσει τα μαγικά στην αδερφή σου.



Gameplay

Πρόκειται για έναν puzzle τύπο παιχνιδιού, καθώς με γρίφους που λύνεις βοηθάς όσους σε έχουν ανάγκη, ταξιδεύεις σε πολλές περιοχές και με το μαγικό σου σημειωματάριο εμφανίζεις και συνδυάζεις αντικείμενα για τη λύση των γρίφων, γράφοντας απλά το όνομά τους! Ωστόσο η αλληλεπίδραση με τα αντικείμενα αυτά θα σε ταλαιπωρήσει αρκετές φορές. Επίσης, όσο προοδεύεις στο παιχνίδι, ξεκλειδώνεις mini games για τον ελεύθερο σου χρόνο –και σου μιλάω για πολλά mini games. Η ποικιλία στους γρίφους και τα αντικείμενα είναι πιο μεγάλη από ποτέ, αλλά δε θα βρεις κάποια πρόκληση. Σε γενικές γραμμές δηλαδή το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο.

Και από εμφάνιση;

Το Scribblenauts Unlimited έχει φανταστικά, πολλά και ζωντανά χρώματα, και η κάθε περιοχή είναι άκρως προσεγμένη. Θα περάσεις από πολλά τοπία και διαστάσεις, που κάνουν το παιχνίδι χαρά οφθαλμού. Δυστυχώς στον ήχο υστερεί αρκετά. Μόνο τα ηχητικά εφέ αξίζουν, ενώ η μουσική και σαν ποιότητα και σαν ύφος αποτυγχάνει το σκοπό της.

The post Scribblenauts Unlimited appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα