Red Orchestra 2: Rising Storm

Αν ψάχνεις ένα FPS για να παίζεις online με τους φίλους σου, αλλά έχεις βαρεθεί όλα αυτά τα υπερφυσικά και καμία-επαφή-με-την-πραγματικότητα™ που κυκλοφορούν; Το Red Orchestra 2: Rising Storm (ή σκέτο Rising Storm) είναι ένα standalone expansion του Red Orchestra 2, το οποίο περιλαμβάνει μόνο multiplayer και είναι το παιχνίδι που ψάχνεις.

Σενάριο και τα ρέστα

Το παιχνίδι έχει μόνο

multiplayer, ενώ θα βρεις και ένα κομμάτι training για να «εκπαιδευτείς» στην κάθε θέση που μπορείς να πάρεις μέσα στο παιχνίδι. Όπως κατάλαβες, από σενάριο… τζίφος! Α, μπορείς να πεις ότι τα γεγονότα εξελίσσονται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και πιο συγκεκριμένα κάπου στον Ειρηνικό, μεταξύ Αμερικανών και Γιαπωνέζων.



Gameplay

Το παιχνίδι είναι μια μονταρισμένη εκδοχή του Red Orchestra 2, οπότε βασίζεται κυρίως σε όλους τους μηχανισμούς του. Τρέχει μάλιστα και την Unreal Engine 3 (κλασική αξία στα shooter παιχνίδια). Το βασικότερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, όπως και προανέφερα, είναι η ρεαλιστικότητα του, όχι μόνο στους μηχανισμούς του gameplay (όπου και πεθαίνεις σχεδόν με μία σφαίρα), αλλά και στο ιστορικό κομμάτι του παιχνιδιού. Για να φανταστείς, οι Αμερικανοί έχουν ισχυρότερα όπλα από τους Ιάπωνες, για να υπάρχει ακρίβεια των ιστορικών γεγονότων. Εντάξει, μη νομίζεις πως αν πας με τους Αμερικανούς θα κερδίζεις πάντα, καθώς παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι αρκετά ισορροπημένο. Αυτό που σίγουρα θα αγαπήσεις είναι το φλογοβόλο που έχουν οι Αμερικανοί –οκ, εντάξει, μπορεί η Αμερική να έχει ένα μικρό προβάδισμα. :P

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά του παιχνιδιού μπορώ να πω πως δεν με τρέλαναν, αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Την πλάκα σου θα την πάθεις με τους τεράστιους και καλοσχεδιασμένους χάρτες, αλλά και με τα όπλα που μοιάζουν αληθινά. Είναι μια δυνατή και φθηνή επιλογή για multiplayer FPS.

Keywords
Τυχαία Θέματα