R.I.P. Robin Williams – survived by… Zelda

Κάποιες φορές ο θάνατος ενός δημοσίου προσώπου μας προκαλεί «μηχανική» θλίψη, δηλαδή νιώθουμε άσχημα μεν, αλλά όχι αρκετά για να… μας κοπεί η όρεξη. Υπάρχουν όμως κι άλλες φορές, όταν πεθαίνει κάποιος που μας έχει επηρεάσει τόσο πολύ θετικά, ώστε να έρχονται δάκρυα στα μάτια μας. Ένας από τους ανθρώπους που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία είναι (ήταν) ο Robin Williams.

Ο πασίγνωστος Αμερικάνος ηθοποιός, που είναι πρακτικά αδύνατο να

τον χαρακτηρίσουμε από μόνο μία συγκεκριμένη δουλειά του, γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1951 και απεβίωσε στις 11 Αυγούστου 2014. Οι ταινίες του έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Hollywood, όμως υπήρξε και μία άλλη πλευρά του, που δεν είναι ευρέως γνωστή. Ο Robin Williams ήταν φανατικός gamer, σε τέτοιο βαθμό που έδωσε στα δύο από τα τρία παιδιά του, ονόματα χαρακτήρων από παιχνίδια!

Ο μικρότερος γιος του, ο Cody, πήρε το όνομα του από τον χαρακτήρα του γνωστού beat’em up παιχνιδιού Final Fight, που έκανε θραύση στα «ουφάδικα» τη δεκαετία του ’90. Εκεί όμως που τα έδωσε όλα ο Robin ήταν στην κόρη του, την οποία ονόμασε Zelda (ε τώρα αν ρωτήσετε από ποιο παιχνίδι θα χάσουμε πάσα ιδέα). Η 25-χρονη Zelda, που είναι κι εκείνη ηθοποιός, πήρε φυσικά το όνομα της από την ομώνυμη πριγκίπισσα της κορυφαίας σειράς Legend Of Zelda, που αριθμεί καμιά 20-αριά τίτλους από το 1986 μέχρι σήμερα, αποκλειστικά στα συστήματα της Nintendo.

Ο Robin μαζί με την κόρη του είχαν γυρίσει μάλιστα και κάμποσα διαφημιστικά για πρόσφατους τίτλους της σειράς! Εκτός από το Legend Of Zelda όμως, ο Robin Williams λάτρευε τα RPG, τόσο στην οθόνη όσο και στο χαρτί, όπως τα Warcraft, Wizardry, και γενικά τα Dungeons & Dragons, έχοντας λάβει μέρος και σε τουρνουά. Επίσης του άρεσαν τα FPS, όπως τα Battlefield, Day Of Defeat και Half Life. Εμείς δεν έχουμε παρά να τον αποχαιρετήσουμε με ένα δυνατό… «Καληνύχτα Βιετνάμ»!

The post R.I.P. Robin Williams – survived by… Zelda appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα