Polk MagniFi Sound Bar: Δυναμικός ήχος και άριστη ποιότητα!

Η Polk MagniFi Sound Bar, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εν αναμονή της Polk VoiceAdjust Technology, είναι η επόμενη γενιά Sound Bar με ασύρματο σύστημα subwoofer έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερες τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Η VoiceAdjust βελτιστοποιεί το κεντρικό κανάλι διαλόγου, ανεξάρτητα από το πού κάθεστε σε ένα δωμάτιο. Η συγκεκριμένη τεχνολογία σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τη στάθμη του κεντρικού καναλιού έτσι ώστε να προσαρμόζεται κατάλληλα τον ήχο σύμφωνα με τις ανάγκες σας και έτσι να μην

ενοχλείτε τους άλλους.

Όπως άλλα συστήματα sound bar που ανήκουν στην οικογένεια των προϊόντων της Polk, η MagniFi Sound Bar προσφέρει την απόλυτη λύση home theater, υποστηρίζοντας αποκωδικοποίηση Dolby Digital (Dolby Digital 5.1 και 2.0). Η MagniFi είναι μια μινιμαλιστική σχεδιαστική λύση για όσους αναζητούν ένα σύστημα Home Cinema που μπορεί να φέρει μεγάλο και βελτιωμένο ήχο σε όλες τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές προβολές, αλλά και στα gaming sessions. Για αυτό και το compact wireless subwoofer των 7 ιντσών (με δυνατότητα ελέγχου του μπάσου) είναι βέβαιο ότι θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Επιπλέον, η εξελιγμένη VoiceAdjust τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα ρυθμιζόμενο τρίτο στοιχείο του πίνακα, που σύμφωνα με το κέντρο οδηγιών λαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο του εύρους ζώνης προκειμένου να παρέχει καθαρό σαφή, ευκρινείς διαλόγους, εάν κάθεστε ακριβώς μπροστά από την τηλεόραση ή στο πλάι. Παράληλλα, οι Tuned Θύρες παρέχουν την καλύτερη δυνατή ανάμειξη των mid-range ήχων και υπογούφερ, ενώ επιπλέον η Bluetooth Ασύρματη τεχνολογία με aptX® αποδίδει ήχο ποιότητας CD από το smartphone, το tablet ή άλλη συμβατή συσκευή. Εκτός από τα παραπάνω, η Sound Bar της Polk υποστηρίζει Near Field Communication (NFC), προσφέροντας την ευκολία και την άνεση, απλώς αγγίζοντας τη συσκευή Bluetooth!

Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς με τη δωρεάν εφαρμογή DJ Stream μπορείτε να διαχειριστείτε έως τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές για την κατασκευή και την ροή της μουσικής μέσα από την Magnifi Sound Bar, ενώ η λειτουργία SmartBar επιτρέπει στη sound bar να αντιλαμβάνεται την αρχική IR του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης. Το MagniFi Sound Bar της Polk στοίχιζει 549€.

The post Polk MagniFi Sound Bar: Δυναμικός ήχος και άριστη ποιότητα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα