Poker Night 2

Εθισμένος με το τζόγο; Τρέχεις κάθε βράδυ στις κρυφές λέσχες; Τέρμα πια το τρέξιμο, αφού η Telltale Games σου έχει μια διαφορετική και… σίγουρα οικονομικότερη λύση. Ιδού λοιπόν το Poker Night 2.

Σενάριο και τα ρέστα

Νόμιζες πως επειδή πρόκειται για ένα παιχνίδι με πόκερ δε θα έχει σενάριο; Ε λοιπόν κάνεις λάθος. Εντάξει, δεν έχει και κάνα τρελό σενάριο, αλλά θα σε

βάλει καλά στο κλίμα της «λέσχης» The Inventory. Το παιχνίδι ξεκινάει με εσένα, τον Player (πολύ πρωτότυπο όνομα :P), να καταφθάνεις στο μαγαζί μαζί με κάτι πιθήκους σε ένα βανάκι. Αφού θα μπεις μέσα, θα σε κατευθύνουν μέσα στα υπόγεια, όπου και θα κάτσεις στο τραπέζι σου για να παίξεις. Αξιοσημείωτο είναι πως οι αντίπαλοι σου είναι γνωστοί χαρακτήρες από άλλα παιχνίδια. Στο τραπέζι σου κάθονται ο Sam (Sam & Max), ο Brock Samson (The Venture Bros.), ο Ash Williams (The Evil Dead) και το Claptrap (Borderlands), ενώ το GLaDOS του Portal είναι ο dealer.



Gameplay

Στο gameplay δεν έχει να πούμε και πολλά. Το πόκερ που παίζεις είναι το Texas Hold ‘em (ναι, μπορεί να το έχεις παίξει και στο Facebook) και οι κανόνες που ακολουθούνται είναι οι κλασικοί. Παίζεις τουρνουά και μαζεύεις tokens, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ξεκλειδώσεις διάφορα αντικείμενα, όπως μάρκες, τράπουλες και τσόχες με σχέδια από τα παιχνίδια των χαρακτήρων του τραπεζιού. Το παιχνίδι κυλάει σε σχετικά αργούς ρυθμούς, μιας και κατά τη διάρκεια κάθε παρτίδας οι χαρακτήρες μονίμως πολυλογούν και πολλές φορές αλλάζει και το πλάνο για να κάνουν το «κομμάτι» τους. Online μπορείς να παίζεις μαζί με άλλους, ενώ υπάρχει και πίνακας κατάταξης για να το δεις και λίγο ανταγωνιστικά.

Και από εμφάνιση;

Σίγουρα θα περίμενες ένα μονότονο παιχνίδι με χαρτιά, έτσι δεν είναι; Κι όμως το Poker Night 2 απέχει πολύ από αυτό! Καθώς παίζεις οι χαρακτήρες δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους, πετώντας δυνατές ατάκες συνεχώς, ενώ γίνονται και συνεχείς αλλαγές πλάνου. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικά –μην ξεχνάς πως μιλάμε για ένα παιχνίδι πόκερ- με τους χαρακτήρες να φέρουν ένα καρτουνίστικο ύφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife