O Serious Sam, ο πιο παλαβός ήρωας επιστρέφει! Ετοιμαστείτε για τρελά καφριλίκια!

Το Serious Sam είναι το first-person shooter που απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να ξεδώσουν πυροβολώντας ακατάπαυστα τις άπειρες ορδές των εχθρών που κατευθύνονται προς το μέρος του! Ε ύστερα από χρόνια φημών και αναβολών στο development, ο Serious Sam επιστρέφει τον προσεχή Αύγουστο σε PC (Stadia και Steam), ενώ το 2021 θα το δούμε και σε Xbox One και PS4.

Το Serious Sam 4 αναμένεται να αποτελέσει ένα prequel στα προηγούμενα τρία games

της δημοφιλούς σειράς. Η ανθρωπότητα δέχεται ανηλεή πόλεμο από τις ορδές των εξωγήινων Mental, θέτοντας σε κίνδυνο την επιβίωση της ανθρωπότητας. Εκεί είναι που αναλαμβάνει δράση η γκροτέσκα φιγούρα του θεοπάλαβου Sam, ο οποίος μαζί με ένα σώμα επίλεκτων (και επίσης) θεοπάλαβων commandos επιχειρεί να στείλει τους εξωγήινους από εκεί που… ήρθαν ή στην κόλαση που είναι λίγο πιο κοντά. Όπως όλα τα games της δημοφιλούς σειράς η ξέφρενη δράση, το τρελό χιούμορ, οι cheesy ατάκες, τα πανίσχυρα όπλα και φυσικά ο εκκεντρικός Sam χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού σε όλους τους fans των first-person shooters.

Με το Legion System που απεικονίζει χιλιάδες εχθρούς ταυτόχρονα στην οθόνη να ξεχωρίζει, αλλά και τη δυνατότητα για Co-Op gameplay, το Serious Sam 4 φαίνεται από τώρα ότι θα προσφέρει απλόχερα μπόλικη εκρηκτική δράση και φυσικά ατελείωτο χαβαλέ! Δείτε και τα videos που ακολουθούν για να μπείτε στο κλίμα…

The post O Serious Sam, ο πιο παλαβός ήρωας επιστρέφει! Ετοιμαστείτε για τρελά καφριλίκια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα