O P. Desilets (εμπνευστής του Assassin’s Creed) δεν θέλει να θυμάται τις μέρες του στην Ubisoft!

Ο Patrice Desilets έγινε γνωστός ως ο δημιουργός και εμπνευστής του εκπληκτικού Assassin’s Creed, ενός μοναδικού blockbuster gaming franchise που όλοι γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, ο ξεχωριστός δημιουργός ρωτήθηκε για την περίοδο που δούλευε στην Ubisoft και από ότι φαίνεται ήταν μία εποχή που μάλλον θέλει να… ξεχάσει!

Σύμφωνα με τον Desilets η συνεργασία του με μία

μεγάλη εταιρεία όπως η Ubisoft, δεν ήταν στρωμένη με… ροδοπέταλα, τονίζοντας ότι έπρεπε να χρησιμοποιεί συνεχώς την διπλωματία και ήταν υποχρεωμένος να συζητάει (και να δέχεται) διαρκώς αποφάσεις για τις οποίες κατά βάθος δεν συμφωνούσε. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ο γνωστός δημιουργός ήταν υποχρεωμένος να λειτουργήσει μέσα σε ένα πλαίσιο συμβιβασμού, με τον Desilets να τονίζει ότι δεν είναι και τόσο καλός στα… ψέματα, για αυτό και πήρε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία του με τον μεγάλο publisher. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εμπνευστής του Assassin’s Creed σε κάποια φάση όταν συνειδητοποίησε ότι δούλευε πάνω σε ένα πολύ μεγάλο gaming franchise, κατέληξε ότι έβγαζε χρήματα για κάποιους άλλους που απλώς δεν νοιάζονταν για το αποτέλεσμα και αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για τον γνωστό δημιουργό.

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που ο Desilets αποχώρησε από την Ubisoft, με τον creative director μάλιστα να συγκρούεται στα δικαστήρια με την προηγούμενη εταιρεία του (και τελικά να κερδίζει) τα δικαιώματα του 1666: Amsterdam, ενός game που δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποτέ. Τώρα, εκείνος και το team του εργάζονται πάνω στο Ancestors, ένα αρκετά φιλόδοξο project που μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε εδώ.

The post O P. Desilets (εμπνευστής του Assassin’s Creed) δεν θέλει να θυμάται τις μέρες του στην Ubisoft! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα