Logitech G302 Daedalus Prime ΜΟΒΑ: Σχεδιασμένο από pro gamers!

H Logitech έχει συνδέσει το όνομα της με δεκάδες πανίσχυρα προϊόντα που απευθύνονται σε gamers που αναζητούν ποιότητα και εξελιγμένες δυνατότητες. Ειδικότερα στον τομέα του gaming, η Logitech πραγματικά μας παρουσιάζει μοναδικά προϊόντα, τα οποία λατρεύουν όλοι οι σοβαροί gamers. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το νεότερο gaming ποντίκι της Logitech που ονομάζεται G302 Daedalus Prime MOBA και το οποίο

προσφέρει σε όλους τους παίκτες την απόδοση και την ακρίβεια που απαιτούν οι μεγάλοι και πετυχημένοι pro gamers!

Pro design και “feeling”!

Το G302 Daedauls Prime έχει δοκιμαστεί από επαγγελματίες παίκτες παιχνιδιών τύπου MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους μέλη των γνωστών ομάδων Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze, και Invictus Gaming. Το Logitech G302 έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των κορυφαίων επιπέδων του επαγγελματικού gaming. Συγκεκριμένα, ένα αποκλειστικής σχεδίασης σύστημα τάνυσης μέσω μεταλλικού ελατηρίου, βελτιώνει την απόκριση στο κλικ, κάνοντας την δράση στο παιχνίδι γρήγορη και μεγάλης ακρίβειας. Τα πλήκτρα, το σχήμα και βάρος του ποντικιού είναι μοναδικά διαμορφωμένα για τις απαιτήσεις των επαγγελματιών παικτών που ειδικεύονται στα MOBA games, με γρήγορο και άμεσο δεξί και αριστερό κλικ.

Tech specs και δυνατότητες που ξεχωρίζουν!

Όπως τα περισσότερα gaming mice της Logitech, έτσι και το G302 διακρίνεται για τα μοναδικά tech specs του που το τοποθετούν πολύ πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με 6 programmable buttons, DPI resolution που κυμαίνεται από τα 240 έως τα 4.000 DPI (ο gamer έχει τη δυνατότητα της on-the-fly αλλαγής των DPI), σύστημα πίεσης αριστερού/δεξιού κουμπιού με μεταλλικά ελατήρια και ρυθμό απόκρισης στο 1 millisecond, το ποντίκι της Logitech είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει το καλύτερο «όπλο» στο χέρι κάθε gamer, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του. Παράλληλα, το σύστημα τάνυσης μέσω μεταλλικού ελατηρίου βελτιώνει την απόκριση του δεξιού και του αριστερού κλικ, κάνοντας το πάτημά τους ακόμη πιο γρήγορο και ακριβές. Πέρα από την κορυφαία αίσθηση, τα πλήκτρα αυτά μπορούν να ανιχνεύουν έως και 5 κλικ το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι το Logitech G302 μπορεί να ανταποκριθεί και στο πιο γρήγορο πάτημα. Αυτό το χαρακτηριστικό, πολλές φορές, μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ανθεκτικό και ευπροσάρμοστο!

Η ελαφριά σχεδίαση του ποντικιού περιλαμβάνει ιδιαίτερα χαμηλής τριβής ποδαράκια και υπερ-ανθεκτικά πλήκτρα τα οποία έχουν δοκιμαστεί για πάνω από 20 εκατομμύρια κλικ –μια χρήση που αντιστοιχεί σε παιχνίδι επαγγελματία gamer 15 ωρών την μέρα, για δύο χρόνια. Έτσι ο χρήστης μπορεί να παίζει έχοντας τη σιγουριά ότι το Logitech G302 θα επιβιώσει σε όσες «μάχες» δώσει μπροστά στην οθόνη του. Το Logitech G302 διαθέτει έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ώστε ο gamer να μπορεί να την προσαρμόσει στην δική του gaming εμπειρία. Ο προγραμματισμός μπορεί να είναι οτιδήποτε, από αντιστοίχιση κρίσιμων πλήκτρων μέχρι περίπλοκες μακρο-εντολές. Η εντυπωσιακή αυτή ευελιξία ρύθμισης πραγματοποιείται είτε απευθείας, είτε μέσω του user-friendly gaming λογισμικού της Logitech, για εξειδικευμένη αντιστοίχιση εντολών ανά παιχνίδι. Ακόμη, το G302 διαθέτει τέσσερις άμεσης πρόσβασης ρυθμίσεις ανάλυσης DPI, κάνοντας πανεύκολη την αλλαγή, π.χ. μειώνοντας την ανάλυση για στόχευση ενός pixel, ή ανεβάζοντάς την για ταχύτατη πλοήγηση, όλα με κορυφαία ακρίβεια.

Επιδόσεις και ασυναγώνιστη τιμή!

To gaming ποντίκι της Logitech: G302 Daedalus Prime MOBA, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς gamers, βοηθώντας τους να κερδίσουν πολλές δύσκολες μάχες. Τέλος, το G302 ξεχωρίζει για την εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή του, καθώς παρέχει μοναδικές δυνατότητες με κόστος στα 49,99 ευρώ. Κρατώντας το G302 Daedaulus Prime το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε όπως οι pro gamers!

The post Logitech G302 Daedalus Prime ΜΟΒΑ: Σχεδιασμένο από pro gamers! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα