Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο

Μετά την επιτυχία των Invizimals στην –πρώην- φορητή κονσόλα της Sony (PSP), η εταιρία σκέφτηκε να συνεχίσει τη σειρά στο PS Vita αλλά και στο PS3 –και πολύ καλά έκανε. Το Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο είναι το παιχνίδι στο PS3 και για να σου δώσω να καταλάβεις έχει ένα άρωμα… Knack! Το χεράκι της φυσικά έβαλε και η Sony

Hellas, με την ελληνική μεταγλώττιση του παιχνιδιού. ;)

Σενάριο και τα ρέστα

Το παιχνίδι ξεκινάει με έναν πιτσιρικά, τον Hiro, ο οποίος μπαίνει μέσα σε ένα αρχαίο ναό και πίσω από έναν τοίχο βρίσκεται ένα τεράστιο δωμάτιο με έναν «ζωντανό» κρύσταλλο στο τέρμα του. Αφού τον πάρει καταφέρνει να ξεφύγει «στο τσακ» από τα τέρατα που εμφανίστηκαν μπροστά του. Αυτός ο κρύσταλλος θα ανοίξει μια μαγική πύλη τηλεμεταφοράς στο Χαμένο Βασίλειο –μάλλον δεν είναι πια χαμένο. Το Χαμένο Βασίλειο λοιπόν δέχεται επίθεση από αμέτρητα ρομποτάκια και εσύ καλείσαι να σώσεις την κατάσταση μεταμορφώνοντας τον εαυτό σου σε διάφορα Invizimals.



Gameplay

Σε αντίθεση με τα παιχνίδια της σειράς στις φορητές κονσόλες της Sony, στο PS3 το Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο δεν υποστηρίζει επαυξημένη πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα απλό platformer τρίτου προσώπου. Εσύ παίζεις ως Hiro και όσο προχωράς στο παιχνίδι ξεκλειδώνεις «μεταμορφώσεις» σε Invizimals αλλά και διάφορες αναβαθμίσεις στο καθένα. Πολλές φορές θα χρειαστεί να παίξεις ως απλός άνθρωπος ή να μεταμορφωθείς σε κάποιο συγκεκριμένο Invizimal, γιατί θα απαιτείται η αποκλειστική του ικανότητα. Η δυσκολία του παιχνιδιού δεν είναι μεγάλη, κάτι που το περιορίζει περισσότερο σε μικρές ηλικίες, αφού πολλές φορές δεν σου δίνεται μεγάλη ελευθερία –ακόμα και να πέσεις στο κενό δεν μπορείς πάντα. Κατά τα άλλα είναι ένα συμπαθητικό 3D platformer.

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά του παιχνιδιού θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, ωστόσο δεν θα σε αφήσουν με παράπονο. Η κάμερα είναι σχετικά κλειδωμένη και τη χειρίζεται μόνο του το σύστημα –μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες μικρές κινήσεις- αλλά και μερικές κομμένες σκηνές είναι live-action. Το σημαντικότερο από όλα φυσικά είναι η δουλειά της Sony Hellas πάνω στον πλήρη εξελληνισμό του παιχνιδιού. Από γράμματα δεν θα δεις κάποιο λατινικό, αλλά και στον ήχο τα πάντα ακούγονται στα ελληνικά –κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους.

The post Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα