I am Bread. Simulator ψωμιού και… δεν κάνουμε πλάκα!

Η εταιρεία ανάπτυξης Bossa Studios έγινε γνωστή για το ανατρεπτικό και πρωτότυπο Surgeon Simulator, το οποίο παρόλο που απαιτούσε ατσάλινα νεύρα από τους gamers και υπήρχαν στιγμές που καταντούσε λιγάκι σπαστικό, ωστόσο από τρέλα είχε… μπόλικη! Μετά το Surgeon Simulator, οι θεοπάλαβοι developers των Bossa Studios ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά με έναν simulator… ψωμιού!

Ναι καλά διαβάσετε

ο νέος τίτλος που αναπτύσσει η Bossa Studios ονομάζεται I am Bread και πρωταγωνιστής είναι μία φέτα ψωμιού του τοστ! Το I am Bread δείχνει να έχει εμπνευστεί από το Katamari Damacy και εάν κρίνουμε από τα physics που χρησιμοποιούνται, οι gamers μάλλον θα πρέπει και πάλι να οπλιστούν με θάρρος και υπομονή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εμπνευστές αυτού του ιδιαίτερου παιχνιδιού, στο Ι am Bread οι παίκτες θα πρέπει να οδηγήσουν την φέτα του ψωμιού μέχρι το τηγάνι ή την τοστιέρα και όπως αναφέρουν και στην περιγραφή του video που ανέβηκε στο YouTube, το I am Bread περιγράφει το επικό ταξίδι (!) μίας φέτας ψωμιού μέχρι να καταφέρει να γίνει… ψητή. Από όσα μπορέσανε να διακρίνουμε στο trailer στο παιχνίδι υπάρχουν δύο μετρητές που σχετίζονται με το πόσο μπορεί κανείς να φάει τη συγκεκριμένη φέτα από τη στιγμή που έχει μαζέψει από το πάτωμα ότι μικρόβιο υπάρχει και δεν υπάρχει!

Επειδή τα λόγια είναι περιττά και επειδή καθίσταται σαφές ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους developers της Bossa Studios, παρακολουθήστε το trailer και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοούμε…

The post I am Bread. Simulator ψωμιού και… δεν κάνουμε πλάκα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα