Hogwarts Legacy: Περιπλάνηση στη θρυλική σχολή μαγείας (trailer)

Η developer Avalanche και η Warner Bros. Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο video game Hogwarts Legacy, το οποίο προσφέρει μια μικρή γεύση στη θρυλική σχολή μαγείας και το χώρο που την περιβάλλει.

Το Hogwarts Legacy αναμένεται σύντομα να φτάσει σε κονσόλες και PC, καθώς η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί

για τις 10 Φεβρουαρίου. Δεν προκαλεί, λοιπόν, εντύπωση το γεγονός ότι βλέπουμε ένα τέτοιο “χορταστικό” video τώρα, αφού η εταιρεία επιχειρεί να ενθουσιάσει τους fans. Το trailer αποκαλύπτει τι ακριβώς μπορούν να περιμένουν οι gamers από το παιχνίδι, αφού συμπεριλαμβάνει τέρατα, μυστήρια πλάσματα και χαρακτήρες όπως η Καθηγήτρια Weasley και ο Σχεδόν Ακέφαλος Nick. Υπάρχουν ακόμα μερικοί μάγοι που αξίζουν μια πιο σχολαστική ματιά, όπως και κάποιοι δράκοι και αράχνες που θα δώσουν αφορμή για μάχες. Το μόνο που έχει να κάνει ο παίκτης είναι να αποδεχτεί το γνωστό γράμμα από το Hogwarts και να ξεκινήσει την περιπέτεια ως εκπαιδευόμενος μάγος.

Δείτε στη συνέχεια το trailer:

Το Hogwarts Legacy αναμένεται σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 10 Φεβρουαρίου. Θα κυκλοφορήσει επίσης για PlayStation 4 και Xbox στις 4 Απριλίου 2023 και στο Switch στις 25 Ιουλίου.

The post Hogwarts Legacy: Περιπλάνηση στη θρυλική σχολή μαγείας (trailer) appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα