Hama Combat Bow Controller (PS3/PS2)

Όλο για ποντίκια δε σου γράφουμε; Καιρός λοιπόν να πάμε σε κάτι λιγάκι διαφορετικό (μη φοβάσαι, δεν τα σταματάμε τα ποντίκια :P)! Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα χειριστήριο; Όχι όμως για PC, αλλά για PS2 και PS3. Βασικά δύο χειριστήρια, ένα για PS2 και ένα για PS3. Μιλάμε λοιπόν για το Combat Bow (γουστόζικο ονοματάκι) από τη Hama. Το design του προσωπικά μου θυμίζει το σύμβολο

νυχτερίδας του Batman και αυτό το κάνει πιο κουλ από ποτέ!

Επάνω του έχει όλα τα πλήκτρα που θα βρεις σε ένα χειριστήριο του PS3 (ή του PS2 αντίστοιχα). Δηλαδή, τέσσερα κουμπιά από την πάνω πλευρά (R1, L1, R2, L2), select και start, και τα κλασικά Χ, Δ, Ο και τετράγωνο, τα οποίο έχουν ένα περίεργο τριγωνικό σχήμα, όπως και τα τέσσερα βελάκια. Οι δύο αναλογικοί μοχλοί του είναι σχετικά μικροί σε μέγεθος, ωστόσο διαθέτουν μια μικρή εγκοπή στο σημείο που ακουμπάει ο αντίχειρας, ώστε να εφαρμόζουν στα δάχτυλα, για μεγαλύτερη ακρίβεια. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το κουμπί του PS3 Home, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο και αποτελεί βασικό κουμπί για το PS3 (είναι μάλιστα και το κουμπί που ενεργοποιεί το χειριστήριο). Το χειριστήριο του PS2 από την άλλη, αντί για το κουμπί Home, έχει το κουμπί Analog, το οποίο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τους αναλογικούς μοχλούς του.



Η σύνδεση του χειριστηρίου για το PS3 γίνεται με USB, ενώ του PS2 έχει αυτό το περίεργο βύσμα που δεν έμαθα ποτέ πως λέγεται! :P Φυσικά και αυτό του PS2 κάνει και για το PSone, σε περίπτωση που αναβιώνεις πάλι νοσταλγικές στιγμές στην κονσόλα σου! Αφού λοιπόν σύνδεσα το χειριστήριο στην κονσόλα, το δοκίμασα, ανάμεσα σε άλλα, και στο Darkstalkers Resurrection, το οποίο ως παιχνίδι fighting είναι αρκετά απαιτητικό από τη φύση του. Μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, ενώ ακόμα και η δόνηση στο χειριστήριο γινόταν αρκετά αισθητή.

Το Hama Combat Bow αποτελεί την καλύτερη λύση αν ψάχνεις για χειριστήριο στο PS3/PS2 σου και δεν ψήνεσαι να τα σκάσεις χοντρά. Η τιμή του στην Ελλάδα παίζει γύρω στα 14€ – 15€.

Keywords
Τυχαία Θέματα