H Valve κατοχύρωσε το όνομα Half Life 3. Το παιχνίδι είναι καθ” οδόν!

It’s happening! Το όνειρο των απανταχού gamers είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Όπως παρατήρησε χρήστης του NeoGAF, η Valve κατοχύρωσε το όνομα Half Life 3 στην Ευρώπη, μέσω του OHIM.

Αν επισκεφτείς το site της εταιρείας και ψάξεις για το trademark #012180394 μπορείς να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου. Απ” ό,τι φαίνεται η Valve

το καβάτζωσε στις 29 του Σεπτέμβρη και είναι καταχωρημένο ως «Computer game software; Electronic game software; Downloadable computer game software via a global computer network and wireless devices; Video game software

Τώρα μάλλον θα σκέφτεσαι «ε και που το κλείσανε;». Για να πούμε τα σύκα σύκα, η Valve δεν έχει πρακτικά καταφέρει να κατοχυρώσει το όνομα, αλλά έχει κάνει αίτηση απόκτησής του με την πρόθεση χρησιμοποίησής του [sic]. Αυτό σημαίνει πως η Valve έχει 3 μήνες για να δείξει εμπορική χρήση του ονόματος προκειμένου να καταφέρει να το «κλείσει». Φυσικά μπορεί να πάρει και μέχρι 5 αναβολές, διάρκειας 6 μηνών η καθεμία.

Επομένως είναι πολύ πιθανό να δούμε χρήση του ονόματος Half Life 3 από τη Valve σε λιγότερο από 3 χρόνια. Ας ελπίσουμε να είναι στο παιχνίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα