H Konami βοηθάει fan του Metal Gear Solid να αποκτήσει τεχνητά μέλη

Η μορφή του Big Boss στο Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στο «κύκνειο άσμα» του Hideo Kojima και σίγουρα ένα στοιχείο που κάνει τον Big Boss να ξεχωρίζει είναι το τεχνητό χέρι του. Από ότι φαίνεται, ο Big

Boss αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους υπευθύνους της Konami, καθώς το ευρωπαϊκό σκέλος της εταιρείας σε μία ιδιαίτερα πρωτότυπη κίνηση ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μία συνεργασία με την καλλιτέχνη Sophie de Oliviera Barata, η οποία είναι η εμπνεύστρια του The Phantom Limb Project.

Το συγκεκριμένο project αφορά στην κατασκευή και στον σχεδιασμό customized προσθετικών μελών για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όπως έγινε γνωστό, η Konami θα συμβάλλει εμπράκτως στην ολοκλήρωση των προσπαθειών της Sophie de Oliviera Barata, διευκολύνοντας σημαντικά το έργο της. Αιτία στάθηκε o James Young, ένας φανατικός φίλος του Metal Gear Solid, ο οποίος έχασε το χέρι και το πόδι του σε ένα τραγικό σιδηροδρομικό ατύχημα. Τα προσθετικά μέλη που θα δημιουργηθούν θα είναι εμπνευσμένα από το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain και για αυτό το σκοπό έχουν συστρατευθεί μηχανικοί, ειδικοί στη ρομποτική και καλλιτέχνες που διακρίνονται στον τομέα των προσθετικών μελών. Αναμφίβολα, μία ξεχωριστή κίνηση από την Konami που δείχνει και το διαφορετικό πρόσωπο της εταιρείας.

The post H Konami βοηθάει fan του Metal Gear Solid να αποκτήσει τεχνητά μέλη appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα