H Blizzard αποφασισμένη να «τσακίσει» τα bots στο World of Warcraft!

Είναι γνωστό ότι η μάστιγα των bots έχει απλωθεί σε δεκάδες online games. Η Blizzard είναι μία από τις εταιρείες που το παλεύει ώστε οι massive online τίτλοι της να είναι bot-free, αν και αυτό είναι ένα μάλλον δύσκολο εγχείρημα. Πρόσφατα, η Blizzard προχώρησε σε προσωρινό ban ενός πολύ μεγάλου

αριθμού παικτών του World of Warcraft, οι οποίοι βρέθηκαν να κάνουν χρήση bots και προγραμμάτων που προωθούν το αυτοματοποιημένο gameplay.

Σύμφωνα με ένα post που ανέβηκε στα επίσημα forums του World of Warcraft, ο community manager Josh Allen επιβεβαίωσε ότι ο κολοσσός του gaming ανέλαβε δράση ενάντια σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό λογαριασμών, οι οποίοι ανιχνεύθηκαν να χρησιμοποιούν third-party προγράμματα, τα οποία έχουν σαν στόχο την αυτοματοποίηση του gameplay. Στο στόχαστρο έχει μπει περισσότερο το δημοφιλές bot Honorbuddy, το οποίο «προτιμούν» περισσότεροι από 200.000 παίκτες του WoW! Οι υπεύθυνοι της Blizzard θεωρούν ότι τα bots παραβιάζουν τους όρους χρήσης του World of Warcraft, για αυτό και ήδη όσοι χρησιμοποιούσαν το εν λόγω bot έλαβαν e-mails από την Blizzard που τους ενημέρωναν ότι ο λογαριασμός τους έχει κλειδωθεί για ένα χρονικό διάστημα έξι μηνών. Η Blizzard είναι αποφασισμένη να χτυπήσει τα bots, τα οποία όπως ισχυρίζεται χαλούν την εμπειρία του παιχνιδιού και δημιουργούν συνθήκες ανισορροπίας στο gameplay. Αυτή βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Blizzard στρέφει τα βέλη της ενάντια σε εταιρείες που δημιουργούν bots, καθώς το 2013 είχε κερδίσει μία δικαστική διαμάχη ενάντια σε μία εταιρεία που ανέπτυσσε bot software, αναγκάζοντας την μάλιστα να καταβάλλει ως αποζημίωση το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων!

The post H Blizzard αποφασισμένη να «τσακίσει» τα bots στο World of Warcraft! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα