Gran Turismo 7 Prologue και Uncharted 4 στο PS4;!

Φήμες που κυκλοφόρησαν από σχετικά αξιόπιστη πηγή (επιβεβαιώνεται και από μέλη του «ψαγμένου» NeoGAF) θέλουν τη Sony να δουλεύει σε μια σειρά από first party τίτλους για το PS4 για τους οποίους θα έχουμε σύντομα νέα. Έτσι λοιπόν, αναλυτικά τα όσα φέρεται να μας ετοιμάζει η Sony (δεν υπάρχει προφανώς επίσημο σχόλιο –ακόμα)

είναι τα εξής:

Gran Turismo 7 PrologueUncharted 4Νέο παιχνίδι (καινούρια IP) από τη Guerrilla GamesThe Last GuardianΝέο παιχνίδι (καινούρια IP) από τη Sony Santa Monica για το PS4, συμβατό με το virtual reality headset της Sony

Βέβαια είναι λογικό πως η Sony θα δουλεύει σε νέα «επεισόδια» για τα πιο πετυχημένα της franchises (όπως π.χ. το Killzone ή το God of War), με το θέμα να εντοπίζεται στο πότε με το καλό όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν –είναι δεδομένο ότι θα προορίζονται για το PS4.

Να σου θυμίσουμε ότι το The Last Guardian ανακοινώθηκε επίσημα στην E3 2009 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του (οι φήμες που το συνοδεύουν έχουν ήδη κλείσει δεκαετία) ενώ το headset εικονικής πραγματικότητας της Sony, παρ’ ότι έχει ακουστεί, δεν το έχουμε δει πουθενά.

Όσο για τα στούντιο που διάβασες πιο πάνω, η μεν Guerrilla Games μας έχει προσφέρει τα Killzone ενώ η δε Sony Santa Monica μεταξύ άλλων τα God of War, flOw, PixelJunk, Flower, Twisted Metal και Journey ενώ ετοιμάζει και το The Order: 1886 –γι’ αυτό το τελευταίο είδες το τρέιλέρ του;

The post Gran Turismo 7 Prologue και Uncharted 4 στο PS4;! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα