Gamers ενεργοποιούν το Oculus VR στο Alien: Isolation!

Το Alien: Isolation όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο review του, είναι από τα λίγα games που φέρουν επάξια τη λέξη Alien στον τίτλο τους. Η αγωνία, το άγχος και ο φόβος είναι τα συναισθήματα που καθηλώνουν τον παίκτη, καθώς όταν νιώθει διαρκώς την απειλητική και καυτή ανάσα του Alien να διαπερνάει την ραχοκοκαλιά του, οι παλμοί ξεπερνούν τους 100. Φανταστείτε τώρα πόσο πιο

τρομακτική μπορεί να γίνει η εμπειρία του Alien: Isolation με ένα headset εικονικής πραγματικότητας όπως είναι το Oculus VR!

Εάν αναρωτιέστε φυσικά πως μπορεί να γίνει αυτό στο Alien: Isolation από τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη τεχνολογία (επίσημα) από τον τίτλο της Creative Assembly, ορισμένοι ψαγμένοι gamers έχουν τη λύση! Το μόνο που χρειάζεται είναι πολύ βασικές γνώσεις χειρισμού XML κώδικα (κάτι πολύ εύκολο) και ένα Oculus VR headset (κάτι πιο δύσκολο). Παρόλα αυτά, η υποστήριξη του headset της Oculus βέβαια δεν είναι κάτι το επίσημο, καθώς δημιουργήθηκε στο πλαίσιο ενός tech demo εικονικής πραγματικότητας που προβλήθηκε στη διάρκεια της φετινής E3. Σύμφωνα όμως με τους χρήστες που δοκίμασαν την VR εμπειρία στο Alien:Isolation, τα αποτελέσματα ήταν αν μη τι άλλο φανταστικά (δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό).

Εάν είστε κάτοχοι του Oculus Rift (developer’s kit) και αγοράσετε και το Alien: Isolation (στο PC) σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μία ματιά, αφού διαβάσετε προσεκτικά την τεχνική που ακολούθησαν οι gamers εδώ.

The post Gamers ενεργοποιούν το Oculus VR στο Alien: Isolation! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα