GAMESCOM 2015: Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό trailer του Mafia 3!

Το Mafia 3 είναι ένα game που περιμέναμε πως και πως να μάθουμε νεότερα για αυτό, καθώς πριν από μερικές ημέρες η 2K είχε αποκαλύψει ότι θα παρουσίαζε το τρίτο κεφάλαιο του ιστορικού gaming franchise στο πλαίσιο της Gamescom. Έτσι και έγινε λοιπόν, καθώς η 2K έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο cinematic trailer του Mafia 3.

Tο τρίτο Mafia

λαμβάνει χώρα το 1968 στη Νέα Ορλεάνη. Μία σκληρή εποχή όπου η πόλη του αμερικανικού νότου αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για όλους εκείνους που παραβαίνουν το νόμο. Η ιταλική μαφία ελέγχει πλήρως την εγκληματική δραστηριότητα και η πολιτεία (πολιτικοί και αστυνομικοί) απλώς… κάνουν τα στραβά μάτια. Οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Lincoln Clay, ο οποίος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ύστερα από τη θητεία του στο πόλεμο του Βιετνάμ. Όταν o ήρωας του Mafia 3 φτάνει στη Νέα Ορλεάνη, τον προσεγγίζουν μέλη της «μαύρης» μαφίας και εκείνος δεν αργεί να γίνει ένας από αυτούς. Όταν όμως η ιταλική μαφία σκοτώνει τα «αδέλφια» του, τότε ο Lincoln ορκίζεται να πάρει το αίμα του πίσω και να εκδικηθεί… Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνται να καθοδηγήσουν τον Lincoln, έτσι ώστε μέσω της εγκληματικής του δραστηριότητας του να φτάσει πολύ ψηλά στον υπόκοσμο, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το οργανωμένο έγκλημα της Νέας Ορλεάνης!

Με βάση το μικρό δείγμα που παρακολουθήσαμε το Mafia 3 ξεχωρίζει ήδη για την απίθανη 60s ατμόσφαιρα του, το κινηματογραφικό feeling και την εκπληκτική game engine. Απολαύστε το trailer και κάντε υπομονή μέχρι του χρόνου, όπου και ο τίτλος της Hangar 13 θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PlayStation 4 και Windows PC.

The post GAMESCOM 2015: Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό trailer του Mafia 3! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα