E3 2016 – Gameplay από το νέο και «πιο ωραίο» FIFA 17!

Στο πλαίσιο του EA press conference, ο μεγάλος publisher δεν θα μπορούσε παρά να μας παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το νέο FIFA, το οποίο έρχεται τον προσεχή Σεπτέμβριο για PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 και PC. To FIFA

17 θα είναι το πρώτο που θα στηρίζεται στην εξελιγμένη Frostbite engine και πέραν της εμφανούς βελτίωσης στον τομέα των γραφικών, η EA Sports αναμένεται να προσέξει και μία σειρά από επιμέρους μηχανισμούς του gameplay.

Συγκεκριμένα, στο νέο παιχνίδι της ιστορικής σειράς θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στην ρεαλιστική απόδοση των πέναλτι, στα ελεύθερα και στην εκτέλεση των κόρνερ, ενώ παράλληλα η επαναστατική τεχνολογία Pushback θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να αλληλοεπιδρούν πιο ρεαλιστικά με την μπάλα και επιπλέον θα υπάρχει ένα καλύτερο σύστημα διεκδίκησης της μπάλας. Επιπλέον, η updated ΑΙ θα δίνει τη δυνατότητα στους AI-controlled παίκτες να αντιλαμβάνονται καλύτερα τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο, ενώ παράλληλα η εισαγωγή βελτιωμένων επιθετικών τακτικών θα δίνουν τη δυνατότητα στους gamers να τελειώνουν τις φάσεις με περισσότερο προσωπικό στυλ. Το πρώτο gameplay trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του EA Press Conference αποδεικνύει ότι φέτος το «νέο» και updated FIFA θα κλέψει τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων gamers!

The post E3 2016 – Gameplay από το νέο και «πιο ωραίο» FIFA 17! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα