E3 2013: Τα παιχνίδια που ξεχώρισαν

Η φετινή E3 ήταν κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες. Δε λέω, και οι προηγούμενες καλές ήταν, αλλά η φετινή είχε νέα γενιά κονσολών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχαμε και φέτος παιχνίδια. Και μάλιστα είχαμε πάρα πολλά! Μερικά όμως, είναι αυτά που ξεχώρισαν, αυτά που μου έκαναν το κλικ βρε παιδί μου. Πρόκειται λοιπόν για τα πέντε παιχνίδια που θα δεις στη συνέχεια, τα οποία και ανακοινώθηκαν στην E3. Αν δεν τα έχεις τσεκάρει ήδη (που θα ‘πρεπε)

καν’ το τώρα!

The Division

Το The Division είναι ένας νέος Tom Clancy’s τίτλος από τη Ubisoft, ο οποίος έρχεται στις κονσόλες της επόμενης γενιάς (PS4 και Xbox One). Πρόκειται λοιπόν για ένα action MMORPG ανοιχτού κόσμου, και έχει να κάνει με έναν θανατηφόρο ιό στην Νέα Υόρκη. Αυτός ο ιός έχει έκανε την εμφάνιση του την Μαύρη Παρασκευή και έχει δημιουργηθεί χάος παντού. Εσύ με την ομάδα σου προσπαθείτε να σωθείτε από τις άλλες ομάδες, και όλοι στόχο έχετε την επιβίωση. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

The Order: 1886

Ένα αποκλειστικό παιχνίδι του PS4 που αποκάλυψε η Sony. Το The Order: 1886 λαμβάνει χώρα στο φουτουριστικό Βικτοριανό Λονδίνο, στο οποίο φαίνεται να υπάρχουν περίεργα πλάσματα. Αγαπημένα φυσικά είναι τα steampunk όπλα και αντικείμενα του παιχνιδιού! Το παιχνίδι το αναπτύσσουν οι δημιουργοί των God of War: Chains of Olympus και Ghost of Sparta.

Halo

Και ναι, λανσάρισμα κονσόλας της Microsoft και να μην έχει μαζί του ένα νέο Halo; Αρχικά το τρέιλερ ξεκίνησε χωρίς να μας υποψιάσει, δείχνοντας έναν κουκουλωμένο να προχωρά στην έρημο και να συναντά ένα γιγάντιο ρομπότ. Δεν αργήσαμε όμως να ανακαλύψουμε πως αυτός ο κουκουλοφόρος ήταν ο Master Chief! Περισσότερα για το παιχνίδι δεν γνωρίζουμε, ούτε καν τον πλήρη τίτλο. Αποκλειστικό λογικά στο Xbox One.

The Crew

Η ομάδα της Ubisoft που κρύβεται πίσω από το Driver: San Francisco, ανακοίνωσε νέο racing παιχνίδι. Το The Crew ένας νέος τίτλος νέας γενιάς (και PC) που θα έρθει μέσα στο 2014 και είναι επίσης ανοιχτού κόσμου –πολύ ανοιχτός κόσμος παίζει τώρα τελευταία στα παιχνίδια. Με το The Crew θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες, καθώς το παιχνίδι συνδυάζει single-player, multiplayer και co-op. Όλα μαζί.

Mirror’s Edge

Άφησα το αγαπημένο μου για το τέλος. Πραγματικά τώρα, μπορώ να συγχωρήσω την EA για τα πάντα. Αυτό που πολύ περιμέναμε και θέλαμε να δούμε, το είδαμε. Μπορεί να μην μάθαμε πολλά, αλλά δε χρειαζόταν. Σημασία έχει πως η Faith επιστρέφει στη νέα γενιά. Το νέο Mirrror’s Edge μοιάζει να είναι prequel του προηγούμενου, και σύμφωνα με την EA, θα είναι ανοιχτού κόσμου! Γιούχου!!

Εσένα, ποια ήταν τα παιχνίδια της E3 που σου έκαναν το κλικ;

Keywords
Τυχαία Θέματα