Dustforce

Platformers υπάρχουν πολλά. Παιχνίδια του είδους όμως που θα σε κάνουν να ιδρώσεις, να παλέψεις και φυσικά, να αναζητήσεις την τελειότητα είναι λίγα. Το Dustforce είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που δεν «μασάει», αλλά με αρκετή εξάσκηση, μπορείς να κάνεις… θαύματα!

Σενάριο και τα ρέστα

Από μεριά ιστορίας το Dustforce έχει πολύ λίγα να προσφέρει. Υπάρχουν περιοχές μέσα στον κόσμο που χρειάζονται καθάρισμα και μια ομάδα ειδικών και εξαιρετικά ευέλικτων καθαριστών καλείται να λύσει το πρόβλημα! Πέρα από αυτά τα βασικά, το παιχνίδι δεν σου δίνει κανένα περιεχόμενο ιστορίας ή κάτι παρόμοιο.



Gameplay

Το

ζουμί όλου του παιχνιδιού βρίσκεται στο gameplay και στον χειρισμό του. Μπορείς να τρέξεις πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια και η ικανότητα αυτή θα είναι απολύτως απαραίτητη στα μετέπειτα και εξαιρετικά δύσκολα επίπεδα. Το παιχνίδι επιβραβεύει την λεπτομέρεια, την τελειότητα και την ταχύτητα, καθώς κάθε κομμάτι βρομιάς που καθαρίζεις σε επιβραβεύει με Combo Points τα οποία μετράνε στο τελικό score σου. Όσο καλύτερα τα πας, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο να κερδίσεις ένα κλειδί που θα σου προσφέρει πρόσβαση στα επόμενα επίπεδα.

Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι το βασικό στυλ που περιμένεις από ένα platforming παιχνίδι. Έχεις το διπλό σου άλμα, έχεις μια dash κίνηση που σου επιτρέπει να περάσεις μικρά κενά και φυσικά, μπορείς να τρέξεις για λίγο πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια το επιτρέπει. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι που φέρνει στην εξίσωση το Dustforce είναι το Combat System του, το οποίο παρ” όλη την απλότητα του, απαιτεί στρατηγική προσέγγιση και προσοχή, καθώς άμα σε χτυπήσει αντίπαλος χάνεις το combo σου! Γενικότερα το παιχνίδι επιβραβεύει τους καλύτερους παίκτες, ωστόσο όταν αποτυγχάνεις καλείσαι να προσπαθήσεις ξανά και ξανά.

Και από εμφάνιση;

Το παιχνίδι διαλέγει ένα απλό και όμορφο στυλ το οποίο στεριώνει πολύ καλά την ατμόσφαιρα του κάθε επιπέδου και περιοχής. Είναι αρκετά απλό ώστε να μπορείς να καταλαβαίνεις ανά πάσα στιγμή που είσαι και τι ακριβώς βρίσκεται γύρο σου, αλλά αρκετά όμορφο ώστε να μην ενοχλεί στα μάτια. Ίσως κάποιες περιοχές να είναι υπερβολικά σκέτες και απλές, αλλά όταν τρέχεις να φτάσεις τις αρκετά δύσκολες «S» βαθμολογίες, δεν έχεις χρόνο να απολαύσεις το σκηνικό!

The post Dustforce appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife