Dragon Fin Soup: Το… παραμύθι της Grimm Bros. στο Steam Greenlight

Σαν άλλοι… αδελφοί Γκριμ, η Grimm Bros., το indie στούντιο από το Σαν Φρανσίσκο που ειδικεύεται στην ανάπτυξη τίτλων με «σκοτεινό» background και κάμποσο «black humour», ξεκίνησε την καμπάνια της στο Steam Greenlight για το Dragon Fin Soup, ένα JRPG με ιδιαίτερη έμφαση στο stealth.

Το Dragon Fin Soup λοιπόν είναι ένα υβριδικό tactical

action RPG με ιαπωνικές επιρροές (εξ’ ου και το JRPG) και αισθητική που θυμίζει… παραμύθι. Εξελίσσεται σε έναν φανταστικό κόσμο που βρίσκεται στην πλάτη του Asura, του περίφημου θεού-χελώνας (θυμίζει λίγο από World of Warcraft: Mists of Pandaria, έτσι;), με τους δημιουργούς του να υπόσχονται gameplay με βάθος και πολλούς μηχανισμούς, αποφάσεις με νόημα για τον παίκτη, turn-based δράση και πολύ χιούμορ. Θα διαθέτει δε δύο modes, το Story και το Survival.

Η καμπάνια για την κυκλοφορία του ξεκίνησε ήδη μέσω του Steam Greenlight όποτε αν ενδιαφέρεσαι ξέρεις ήδη τι πρέπει να κάνεις…

Η Grimm Bros. αποτελείται από πέντε άτομα με επικεφαλής τον Ας Μονίφ. Το portfolio τους δε, περιλαμβάνει τίτλους όπως οι League of Legends, Lord of the Rings, The Sims και Mercenaries.

The post Dragon Fin Soup: Το… παραμύθι της Grimm Bros. στο Steam Greenlight appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα