Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ο αγαπημένος όλων γορίλας, Donkey Kong, και οι μπανανόφιλοί του επιστρέφουν πάλι στην κονσόλα της Nintendo. Αυτή τη φορά με μια περιπέτεια γεμάτη μπανάνες, μπουνίδια, και… πάγο!

Σενάριο και τα ρέστα

Η περιπέτεια μας ξεκινάει στο καλυβάκι του Donkey Kong, όπου και έχει καλέσει τους φίλους του για να γιορτάσουν τα γενέθλια του. Λίγο πριν σβήσει το κεράκι του μια χιονοστιβάδα του παίρνει τη πρωτιά. Εξαγριωμένος αλλά και περίεργος βγαίνει μαζί με τους φίλους του από την καλύβα να δουν τί τρέχει. Ξαφνιασμένοι παρατηρούν έναν δράκο

να παγώνει το νησί τους και με ένα βρυχηθμό του τους στέλνει ιπτάμενους στο νησί Lost Mangroves. Ετοιμάσου να συνεργαστείς με τους τρελό-γορίλες για να κατακτήσετε πίσω το νησί σας.



Gameplay

Οφείλω να πω ότι πρόκειται για ένα από τα λίγα platformer που απολαμβάνω και θαυμάζω. Το περιεχόμενο του Donkey Kong Country: Tropical Freeze είναι άφθονο και υπόσχεται πάνω από 13 ώρες καλοπέρασης. Για να μη μακρηγορώ, δε διαφέρει απίστευτα από τους προηγούμενους τίτλους. Θα πάρεις τη θέση του Donkey Kong και μαζί με μια από τις τρεις διαθέσιμες μαϊμούδες, θα εξερευνήσεις πολλά νησιά και τοπία, θα ρίξεις ξύλο, θα βρεις μυστικά περάσματα, θα μαζέψεις μπανάνες και φυσικά θα αντιμετωπίσεις πολλά bosses. Εντύπωση μου έκαναν τα boss fights, τα οποία είναι προσεγμένα με κάθε ένα να απαιτεί νέες κινήσεις και καλό συγχρονισμό.

Η διασκέδαση όμως συνεχίζεται και στο multiplayer καθώς οι πίστες είναι αρκετές και άλλοι τρεις φίλοι σου έχουν διάφορες ιδιότητες όπως διπλά άλματα, χτυπήματα και σβούρες. Υπάρχει και ένα μαγαζί με αντικείμενα που σε βοηθάνε να παραμείνεις ζωντανός, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις το παιχνίδι πιο πατριωτικά, αφού έχει περισσότερη πλάκα έτσι. Από δυσκολία το παιχνίδι είναι ισορροπημένο αρκετά, καθώς υπάρχουν πίστες που ίσως να θες να τσεκάρεις κανένα walkthrough για να τις περάσεις. :P

Και από εμφάνιση;

Εκτός από το πλούσιο περιεχόμενο το Donkey Kong Country: Tropical Freeze είναι και χάρμα οφθαλμού. Η ποικιλία στα χρώματα και στα εδάφη που θα εξερευνήσεις είναι τεράστια. Κάθε πίστα είναι προσεκτικά φτιαγμένη με λεπτομέρεια και «χάρη». Από ακουστική άποψη οι μελωδίες του παιχνιδιού ταιριάζουν γάντι με το υπόλοιπο σύνολο, ενώ δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αστεία επιφωνήματα των ηρώων μας όταν γίνεται κάτι καλό.

The post Donkey Kong Country: Tropical Freeze appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα