Creative Sound Blaster X H5 Tournament Edition Review: «Headset “όνειρο” για κάθε gamer»!

H Creative με το ανανεωμένο και αναβαθμισμένο line-up των gaming προϊόντων της (Sound Blaster X) έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει μία θέση στις καρδιές των gamers, καθώς η ποιότητα και η αξιοπιστία που φέρει το sub-brand Sound Blaster X σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να αμφισβητηθεί. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο high-end gaming headset της σειράς Sound Blaster X, H5 Tournament Edition, που αποτελεί μία πρόταση που από τη πρώτη κιόλας στιγμή μπορεί να κλέψει την καρδιά του χρήστη του. Για να το δούμε όμως

και πιο αναλυτικά…

Επιβλητικό design!

H πρώτη εξωτερική εντύπωση είναι αυτή που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή και πράγματι βλέποντας το H5 Tournament στην προσεγμένη συσκευασία του, δε γίνεται να μην σταθούμε στον επιβλητικό (αλλά μινιμαλιστικό) σχεδιασμό του. H Creative με την περίπτωση του H5 Tournament Edition δεν συμβιβάζεται στην ποιότητα των υλικών που έχει χρησιμοποιήσει, καθώς διαθέτει μεταλλικό φινίρισμα και premium κατασκευή που αντικατοπτρίζει τον Pro gaming χαρακτήρα του.

Το χαρακτηριστικό βέβαια του H5 Tournament που μας έκανε τρομερή εντύπωση είναι η εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα φοράτε για πολλές ώρες, χωρίς να αισθάνεστε την παραμικρή κούραση, ενώ παράλληλα τα μέρη από δέρμα συμβάλλουν και αυτά στην ξεκούραστη αίσθηση που προσφέρει συνολικά το gaming headset της Creative. Το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ, αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι είναι και εξαιρετικά εύθραυστο, καθώς το gaming headset της Creative διακρίνεται για την αντοχή του και τον στιβαρό χαρακτήρα.

Σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός του έχει μία πιο «μινιμάλ» προσέγγιση, χωρίς περιττές αισθητικές υπερβολές και γενικότερα εμφανισιακά εκφράζει μία αρκετά γοητευτική απλότητα. O controller περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο gamer, καθώς μπορείτε μέσω των ειδικών buttons να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου, να κάνετε mute το μικρόφωνο, ενώ υπάρχει και ένα πλήκτρο που σας βοηθάει να δέχεστε ή να απορρίπτετε κλήσεις εφόσον χρησιμοποιείτε το headset με κάποια mobile συσκευή. Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε ότι το καλώδιο είναι braided (όπως πρέπει να είναι σε κάθε gaming headset που «σέβεται» τον εαυτό του), ενώ ως ιδιαιτέρως χρήσιμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιλογή του αποσπώμενου μικροφώνου.

Ανεπανάληπτος ήχος!

To Η5 Tournament Edition έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των απαιτητικών gamers, για αυτό και η Creative έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στην απόδοση του ήχου. Οι οδηγοί των 50mm έχουν τη δυναμική για να παράγουν ένα άκρως ρεαλιστικό ηχητικό αποτέλεσμα, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων, ακόμη και όταν όλα τα enhancements / εφέ είναι απενεργοποιημένα, ενώ το μπάσο ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του. Τα επίπεδα της ηχητικής απομόνωσης που προσφέρει είναι εξαιρετικά και πραγματικά δεν αισθάνεστε την παραμικρή ηχητική παρενόχληση από το εξωτερικό περιβάλλον (feature που θεωρείται απαραίτητο στους gamers που επιθυμούν να μείνουν 100% προσηλωμένοι).

Η ακρίβεια στον ήχο είναι σίγουρα το μεγάλο ατού του Blaster X H5 Tournament Edition, ενώ τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει στο software, με το Blaster X Acoustic Engine Lite να ξεχωρίζει για τις πολλές επιλογές που προσφέρει στον χρήστη. Τα audio presets που χαρίσει αν μη τι άλλο μπορούν να εκτοξεύσουν τον ρεαλισμό αλλά και την αδρεναλίνη στα ύψη. Παράλληλα, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην crystal clear απόδοση του μικροφώνου, το οποίο θα σας βολέψει ακόμη και όταν βρίσκεστε στον πεδίο της μάχης. Δε χωράει αμφιβολία ότι η ηχητική απόδοση του H5 Tournament Edition είναι πραγματικά… «κορυφή»!

Must-have gaming headset!

H Creative για μία ακόμη φορά παίρνει άριστα σε ένα ακόμη gaming headset της, καθώς η “Pro” gaming πρόταση της δεν ξεχωρίζει μόνο για την άνεση, το ελάχιστο βάρος, τα απαλά ear cups και την υψηλή αντοχή, αλλά και για την εκπληκτική απόδοση του ήχου, η οποία είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει την gaming ακουστική σας εμπειρία στα ύψη. Με τιμή στα 89,99 ευρώ αποτελεί ένα από τα καλύτερα gaming headsets στην κατηγορία του!

The post Creative Sound Blaster X H5 Tournament Edition Review: «Headset “όνειρο” για κάθε gamer»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα