CoD: Advanced Warfare. Παρουσιάστηκαν οι απίθανες Collector’s!

Tο Call of Duty: Advanced Warfare αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγεται στους πιο αναμενόμενους τίτλους της φετινής χρονιάς και παρουσιάζει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Μάλιστα, η Sledgehammer Games στο φουτουριστικό Advanced Warfare φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο άλμα σε σύγκριση με τα προηγούμενα Call of Duty,

τόσο σε επίπεδο game engine όσο και σε επίπεδο gameplay. Πρόσφατα, η Activision για να γλυκάνει τους fans της δημοφιλούς FPS σειράς παρουσίασε τις τρεις Collector’s Editions του παιχνιδιού!

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του πετυχημένου franchise στις 4 Νοέμβριου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στην Atlas Pro Edition, στην Atlas Limited Edition και στην Digital Pro Edition (η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε digital μορφή). Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, οι συλλεκτικές του νέου Call of Duty, δεν θα διαθέτουν κάποιο περίεργο αναμνηστικό αντικείμενο σε physical μορφή (στο παρελθόν στις collector’s του CoD είχαν συμπεριληφθεί από HD κάμερες μέχρι τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα), αλλά εδώ το βάρος πέφτει περισσότερo στα in-game αντικείμενα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης.

Ειδικότερα, η «οικονομική» Atlas Limited Edition (όπου η τιμή της θα είναι κοντά στις 69 λίρες Αγγλίας), θα περιλαμβάνει το Atlas Gorge (ένα remake ενός multiplayer χάρτη για το Call of Duty 4: Modern Warfare), ένα συλλεκτικό steelbook με artwork από το παιχνίδι, το Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual και το Atlas Digital Content Pack (το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από in-game content όπως μία exoskeleton armor, ειδικό οπλισμό και άλλα). Η Atlas Pro Edition (με τιμή στις 99 λίρες Αγγλίας) θα προσφέρει όλα τα παραπάνω μαζί με το Advanced Warfare Season Pass, το οποίο θα προσφέρει 4 DLC multiplayer χάρτες. Τέλος, η αποκλειστικά downloadable Digital Pro Edition (τιμή 89 λίρες Αγγλίας) θα προσθέτει ένα digital Personalization content Pack και όλο το παραπάνω ψηφιακό περιεχόμενο.

Μαζί με την παρουσίαση των τριών διαφορετικών collector’s editions του Advanced Warfare κυκλοφόρησε και ένα νέο εκπληκτικό trailer, το οποίο φανερώνει μπόλικη από την single player δράση του παιχνιδιού και σίγουρα λειτουργεί ως το καλύτερο ορεκτικό!

The post CoD: Advanced Warfare. Παρουσιάστηκαν οι απίθανες Collector’s! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα