Castlevania: Lords of Shadow 2

27 χρόνια franchise δεν είναι τυχαίο νούμερο. Υπήρξαν τίτλοι που μας καθήλωσαν, και άλλοι που μας ξενέρωσαν. Παρακάτω θα δούμε σε ποια κατηγορία ανήκει το Castlevania: Lords of Shadow 2.

Σενάριο και τα ρέστα

Ο αγαπημένος μας Dracula ξυπνάει από τον βαθύ ύπνο του ύστερα από τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου. Ο «παλιός καλός φίλος» του, Zobek, τον προειδοποιεί για την επιστροφή του Satan,

και τον στέλνει να μαζέψει τις χαμένες δυνάμεις του για να τον ξανά αντιμετωπίσει. Από την άλλη μεριά είναι οι Belmont clan και ο Alucard που τον θέλουν νεκρό μια και καλή.



Gameplay

Αυτή τη φορά ο κόσμος του παιχνιδιού είναι ανοικτός, επιτρέποντας σου να κινηθείς όπου θες. Επίσης, σε αντίθεση με τον προηγούμενο τίτλο, έχεις τη δυνατότητα να μετακινήσεις την κάμερα μόνος σου. Ξεκινώντας λοιπόν το Castlevania: Lords of Shadow 2 θα ελέγξεις τον Dracula όταν είχε ακόμα όλες του τις δυνάμεις -έτσι για την εισαγωγή. Έπειτα θα μείνεις μόνο με το βασικό σου όπλο, που είναι ένα ματωμένο μαστίγιο και στη συνέχεια ξεκλειδώνεις άλλα δύο όπλα: ένα σπαθί που κλέβει τη ζωή των αντιπάλων σου και ένα ζευγάρι πυρωμένα γάντια που σπάνε την άμυνα των αντιπάλων σου. Φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα boss fights, τα οποία είναι ένα κι ένα με ξεχωριστές στρατηγικές το καθένα. Δυστυχώς όμως, η πρόκληση του παιχνιδιού παραμένει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά θα σε συγκλονίσουν και τα τοπία θα σε μαγέψουν -αν και μερικά είναι λίγο άκυρα στη φάση. Το Lords of Shadow 2 έχει ένα μοναδικό Goth στυλάκι που θα γουστάρεις, και η λεπτομέρεια στους χαρακτήρες και τους εχθρούς σου δε θα περάσει απαρατήρητη. Στο ακουστικό κομμάτι το παιχνίδι είναι εμπλουτισμένο με δυναμικά soundtracks, ιδίως στα boss fights. Από την άλλη, τα voice-overs -εκτός των πρωταγωνιστών- ήθελαν λίγη δουλειά ακόμα.

The post Castlevania: Lords of Shadow 2 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα