Call of Duty: Ghosts – Onslaught

Καλώς τα δεχτήκαμε! Το Onslaught είναι το πρώτο DLC που κυκλοφόρησε για το Call of Duty: Ghosts, αρχικά για κονσόλες Xbox και αργότερα στα υπόλοιπα formats. Ξεκινώντας λοιπόν από το μικρότερο «κομμάτι» του Onslaught,

το οποίο είναι το όπλο Maverick που σύμφωνα με την Infinity Ward έχει «διπλή» χρήση ως πολυβόλο, αλλά και sniper. Εντάξει, δεν είναι όσο επικό ακούγεται, αφού δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και με τις δύο χρήσεις του, οπότε δεν έχεις ουσιαστικά κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα πάνω στους άλλους.

Το δεύτερο σκέλος είναι οι τέσσερις multiplayer χάρτες που θα βρεις στο DLC. Αρκετά συμπαθητικοί, με τον Fog να ξεχωρίζει αρκετά από τους υπόλοιπους. Σε αυτόν το κλίμα μοιάζει με ταινίας τρόμου και όποιος βρει πρώτος το Field Order μπορεί να φορέσει τη μάσκα του Michael Myers (κλασικός χαρακτήρας από το Halloween) και ξαφνικά η μουσική αλλάζει. Οι υπόλοιποι τρεις χάρτες δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό, με τον BayView να έχει ωραίο concept, τον Containment να λαμβάνει χώρα σε ένα μεξικάνικο χωριό και τέλος, τον Ignition να είναι μια αναθεωρημένη έκδοση του Scrapyard από το CoD: Modern Warfare 2.



Last but not least άφησα το καλύτερο! Σίγουρα αν έχεις το βασικό παιχνίδι θα έχεις παίξει λίγο το Extinction με τους εξωγήινους, αλλά μάλλον το βαρέθηκες σχετικά γρήγορα –λογικό γιατί δεν έχει και πολλά να κάνεις. Ωστόσο, το Onslaught έρχεται να φέρει στη ζωή αυτό το mode, με το Nightfall, το πρώτο από τα τέσσερα επεισόδιο σε μια νέα σειρά επεισοδίων με σενάριο για το Extinction mode! Σε αυτό μέσα θα βρεις νέα είδη εξωγήινων, μια νέα μάχη με το boss Breeder και ένα ολοκαίνουριο μικρότερο boss, το Phantom, το οποίο έχει την ικανότητα να τηλεμεταφέρεται συνεχώς από ‘δω κι από “κει.

Το Onslaught είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, με αρκετό έξτρα περιεχόμενο και μια επική ιστορία να ζωντανεύει στο Extinction mode. Το DLC κυκλοφορεί ήδη για Xbox 360 και Xbox One, ενώ για PC, PS3 και PS4 θα το βρεις μετά τις 27 του μήνα. Το κόστος του είναι γύρω στα 10€.

The post Call of Duty: GhostsOnslaught appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα