Assassin’s Creed στο Καρναβάλι Ρεθύμνου!

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους gamers που γιόρτασαν φέτος στο καρναβάλι Ρεθύμνου, καθώς ένα από τα άρματα ήταν γεμάτο από Assassins! Η ομάδα καρναβαλιστών με την ονομασία Ανεμόμυαλοι ντύθηκε με τη χαρακτηριστική στολή που έκανε γνωστή ο Enzio και έτσι οι Ανεμόμυαλο-assassins, μαζί με το τεράστιο ομοίωμα του Assassin στο άρμα τους, άφησαν πολλά στόματα ανοικτά. Σίγουρα κάποιοι δεν θα κατάλαβαν ακριβώς ότι μπροστά τους χόρευαν πληρωμένοι δολοφόνοι βγαλμένοι από τη μυθολογία ενός πασίγνωστου game,

εξάλλου η επίσημη ονομασία της ομάδας ήταν «Μαχητές μιας άλλης εποχής«, αλλά οι gamers σίγουρα εκτίμησαν την προσπάθεια των Ανεμόμυαλων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site, όπου βρίσκουμε και πιο αναλυτικά στοιχεία για τις στολές: μια στολή ενήλικου κοστίζει 35 EUR και περιλαμβάνει σακάκι με πουκάμισο, κάπα, ζώνη, παντελόνι, περικάρπιο, γάντι, μπότες με κάλυμμα (το αντρικό σετ) και σακάκι με πουκάμισο, σορτσάκι, κάπα, ζώνη, περικάρπιο, γάντι, τσαντάκι και μπότες με κάλυμμα. Συγχαρητήρια, αγαπητοι ανεμόμυαλοι, για την ιδέα, το κέφι και το μεράκι: έχετε τους gaming χαιρετισμούς μας!

The post Assassin’s Creed στο Καρναβάλι Ρεθύμνου! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα