Assassin’s Creed III: The Tyranny of King Washington – The Betrayal

Πιστή στο ραντεβού που είχε ορίσει η Ubisoft, σήμερα έδωσε στην κυκλοφορία το δεύτερο επεισόδιο του «τμηματικού» DLC για το Assassin’s Creed III, δηλαδή το The Tyranny Of King Washington, με τίτλο The Betrayal.

Συνεχίζεται φυσικά η υπόθεση που ξεκίνησε στο The Infamy, με τους στόχους του «εναλλακτικού» Connor αυτή τη

φορά να είναι οι Μπέντζαμιν Φράνκλιν και Ισραήλ Πάτναμ. Πλέον, εκτός από την ικανότητα του λύκου, που απέκτησε στο The Infamy, τώρα ο Ινδιάνος ασασίνος αποκτά και τη δύναμη του αετού, που είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, αν και ολίγον σουρεαλιστική.



Βασικά μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε αετό και να ταξιδεύεις αυτόματα μεταξύ σύντομων αποστάσεων, π.χ. από το έδαφος σε μία στέγη. Επιπλέον, στοχεύοντας έναν εχθρό, μπορείς να τον πλησιάζεις ως αετός, χωρίς να σε αντιληφθεί, και αμέσως να αλλάζεις σε άνθρωπο, εκτελώντας τον αθόρυβα. Ενώ το The Infamy εξελισσόταν στο Frontier, το The Betrayal διαδραματίζεται στη Βοστόνη, όπου θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να δοκιμάσεις τις νέες ικανότητες σου. Οι αποστολές δεν είναι πολλές και θα τις ολοκληρώσεις σχετικά σύντομα. Εκτός βέβαια αν θέλεις να αποφύγεις τα σημεία εκκίνησης των αποστολών, και απλά να απολαύσεις τις νέες σου δυνάμεις, κάτι το οποίο σου προτείνω ανεπιφύλακτα!

Το The Betrayal κυκλοφορεί για PC, Xbox 360, PS3 και Wii U, ενώ το κόστος του είναι 800 MS points ή 10€ (ή δωρεάν, αν έχεις το Season Pass). Και φυσικά μην ξεχάσεις ότι το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο The Redemption, θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα