2D Zelda game στο Nintendo Switch; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα!

Το Legend of Zelda: Breath of the Wild αυτή τη στιγμή μοιραία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ninty fans αλλά και όλων των gamers, καθώς αδιαμφισβήτητα αποτελεί το πιο δυνατό game που πλαισιώνει την κονσόλα Switch (το τελευταίο trailer σίγουρα θα σε πείσει). Φυσικά, η «ζωή»

του Zelda franchise δεν τελειώνει με το Breath of the Wild, καθώς σίγουρα θα υπάρχουν σχέδια για νέους τίτλους που θα αντλούν τη θεματολογία τους από τις περιπέτειες του Link. Πρόσφατα, ο producer του Zelda, Eiji Aonuma, παραχώρησε μία συνέντευξη στο Game Informer, μιλώντας για το μέλλον του δημοφιλούς franchise.

Μάλιστα, ο Aonuma σε σχετική ερώτηση για το εάν υπάρχει σκέψη να συμπτυχθούν οι ομάδες του 3DS (το team των developers που μας έδωσε τα A Link a Between Worlds και του Triforce Heroes) με την ομάδα του Wii U για να μειωθεί ο χρόνος παραγωγής ενός μελλοντικού Zelda game, διευκρίνισε ότι δεν είναι απαραίτητο να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς κάθε ομάδα μπορεί να συνεισφέρει με διαφορετικό τρόπο σε ένα μελλοντικό project. Ύστερα από αυτήν την απάντηση η αμέσως επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το εάν υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο μέλλον ένα 2D Zelda game στο Nintendo Switch. Ο γνωστός producer δεν απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία υπαρκτή πιθανότητα, καθώς ένας δισδιάστατος κόσμος βγάζει κάτι το ιδιαίτερο τόσο σε ότι έχει να κάνει με το στυλ παιχνιδιού όσο και με το περιβάλλον, ενώ μάλιστα υπάρχουν και αρκετοί fans που λατρεύουν τις δύο διαστάσεις. Φυσικά τα παραπάνω δεν αποτελούν μία δήλωση για τη μορφή που μπορεί να έχει ένα μελλοντικό Zelda game, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μία «μακρινή» πιθανότητα. Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα 2D Zelda;

The post 2D Zelda game στο Nintendo Switch; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα