Συναρπαστικά νέα για το Beyond: Two Souls

Και co-op και απόλυτη συνεργασία με touch συσκευές

Σύμφωνα με to Joystiq, ένας παίκτης ελέγχει την πρωταγωνιστρια Jodie Holmes και ο άλλος την Aiden, μια αόρατη οντότητα με την οποία η Jodie είναι προσκολλημένη μέσα από μια ψυχική σύνδεση.

Το Co-op του παιχνιδιού είναι μια εμπειρία σε ενιαία οθόνη στην οποία οι παίκτες για να ελέγχουν τους διαθέσιμους χαρακτήρες, πατούν το τρίγωνο και ο έλεγχος μεταφέρεται από τον έναν στον άλλον. Επίσης είτε σε solo είτε σε multiplayer mode, το Beyond: Two Souls

μπορεί να παιχτεί και με iOS και Android συσκευές αφής -δυστυχώς ή ευτυχώς όμως μόνο σε easy mode.

Σχεδιασμένο για να ελκύει ακόμη και τους περιστασιακούς παίκτες, το «Beyond Touch» app επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν το παιχνίδι χρησιμοποιώντας ελέγχους αφής ενός δαχτύλου, χωρίς παραπάνω κουμπιά στην οθόνη ή visual sticks.

Θεωρούμενο ένα ψυχολογικό θρίλερ δράσης αποκλειστικά για PS3, το Beyond εκτείνεται σε 15 χρόνια της ζωής της πρωταγωνίστριας Holmes (που παίζεται από την Ellen Page). Ο William Dafoe είναι σε έναν υποστηρικτικό ρόλο ως ο επιστήμονας Nathan Dawkins, ένας αινιγματικός χαρακτήρας που εργάζεται για ένα τμήμα της κυβέρνησης που μελετά μεταφυσικές δραστηριότητες.

Η Sony έχει επιβεβαιώσει ότι το Beyond: Two Souls θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και στις 11 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα