Παιχνίδια που μας άρεσαν αυτήν την εβδομάδα

Αpps για όλα τα γούστα!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και σήμερα είναι η μέρα που όλοι μας γεμίζουμε τις τελευταίες μπαταρίες μας για να ξεκινήσουμε την αυριανή. Εκτός απ' τις μπαταρίες μας όμως, εμείς γεμίσαμε και τη μνήμη του iPhone, καθώς αρκετές εφαρμογές αποδείχθηκαν σούπερ και μας κράτησαν απασχολημένους για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πρώτα απ' όλα το παιχνίδι-ιός που παίζει και η κουτσή Μαρία πλέον:

Candy Crash:

Προσπαθήστε να φτιάξετε συνεχόμενες σειρές απο τρία και περισσότερα γλυκά, ώστε να τα "σπάσετε" και να ανεβάσετε το σκορ σας! Το κολλητικό αυτό παιχνίδι τώρα είναι διαθέσιμο και σε iDevices! Δείτε το εδώ.

Nimble Quest: Ένα παιχνίδι που μαγνητίζει μόνο και μόνο απ' το εικονίδιό του. Με πολύ vintage γραφικά, engine τύπου Φιδάκι (από εκείνα τα θρυλικά Νοkia) και πανεύκολο χειρισμό, υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης! Δείτε το κάνοντας κλικ εδώ.

EPOCH. : Απλά και μόνο από το όνομα της δημιουργού εταιρείας (Uppercut) καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είστε σε ένα κόσμο με ρομπότ και έλεγχετε ένα από αυτά, σε αυτό το shooter τρίτου προσώπου. Εξαιρετικά γραφικά, όμορφο engine και απλός χειρισμός είναι το τρίπτυχο του κολλήματος! Ρίξτε του μια ματιά.

Bet365: Τα λόγια είναι περιττά εδώ. Για όσους δεν ξέρουν, η γνωστή εταιρεία στοιχήματος, κυκλοφόρησε τις υπηρεσίες της σε μορφή εφαρμογής για τους χρήστες iOS, και πρόκειται μάλιστα για μια επιτυχημένη προσπάθεια. Η εφαρμογή είναι πολύ καλά σχεδιασμένη, παρέχει φανταστικές δυνατότητες και σας εξοπλίζει με όσες γνώσεις χρειάζεστε για να στοιχηματίσετε, ακόμα και Live! Οι τζογαδόροι πατήστε εδώ.

Injustice: Gods Among Us: Ναι. Το έπος αυτό κυκλοφόρησε και στα iDevices. Ουδέν σχόλιο. Απλά πατήστε οπουδήποτε στο κείμενο και κατεβάστε το όσο είναι ακόμα δωρεάν!

Game on!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα