Όλες οι ανακοινώσεις από το σημερινό Nintendo Direct

Νέος τίτλος Sonic, The Wonderful 101 και άλλα πολλά

Ένα ακόμα Nintendo Direct έφτασε στο τέλος φέρνοντας στην επιφάνεια ορισμένες νέες πληροφορίες. Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του New Mario & Sonic Olympic Winter Games. Ο τίτλος θα επικεντρώνεται στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες

οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην νότια Ρωσία. Ο τίτλος θα περιέχει όλους τους γνωστούς χαρακτήρες από τις σειρές Super Mario και Sonic και φυσικά όλα τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με το χιόνι όπως σκι, snowboarding κτλ. Βέβαια θα υπάρχουν και ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν από κανονικούς αθλητές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου δεν ανακοινώθηκε αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν από την έναρξη των αγώνων.

Έναν ακόμη αποκλειστικό τίτλο και για τις δύο της κονσόλες ανακοίνωσε η Nintendo με κύριο πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μπλε σκαντζόχοιρο. Ο λόγος για το Sonic Lost World το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε Wii U και 3DS. Οι μοναδικές πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για τον τίτλο είναι η παρακάτω εικόνα, τα formats που θα κυκλοφορήσει και ότι θα είναι ένα action/adventure platforming παιχνίδι.

Στην συνέχεια o Iwata ανακοίνωσε το The Wonderful 101, έναν νέο αποκλειστικό τίτλο για το Wii U με την σφραγίδα της Platinum Games ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο θα έχουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μια ακόμα και πολύ σημαντική ανακοίνωση μας ήρθε από το Ιαπωνικό Nintendo Direct, καθώς ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της Yakuza 1&2 HD Edition για το Wii U. Να σας υπενθυμίσουμε πως η εν λόγω συλλογή έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνική αγορά στο PS3. Ας ελπίσουμε πως θα την δούμε και στα μέρη μας.

Από ένα Nintendo Direct δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η σειρά Super Mario Bros. Η πληροφορίες έχουν να κάνουν με το τεράστιο DLC του New Super Mario Bros U με την ονομασία New Super Luigi U το οποίο επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου πάνω στον Luigi. Καταρχήν ανακοινώθηκε πως οι playble χαρακτήρες του τίτλου θα είναι οι Luigi, blue Toad, yellow Toad και ο Nabbit. Ο Nabbit είναι ο χαρακτήρας που είχε κλέψει αντικείμενα από το σπίτι του Toad και οι παίχτες έπρεπε να τον κυνηγήσουν σε ορισμένες πίστες για να τον πιάσουν. Πλέον θα είναι διαθέσιμος σαν playable χαρακτήρας αλλά δεν θα μπορεί να μαζεύει power up αντικείμενα, θα έχει την ίδια ταχύτητα με τους υπόλοιπους χαρακτήρες αλλά θα είναι άτρωτος.

Επίσης ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει, εκτός από DLC, και σε retail έκδοση η οποία δεν θα απαιτεί να έχει κάποιος στην κατοχή του New Super Mario Bros U. Η τιμή σαν DLC θα είναι 19.99$ ή σαν stand alone τίτλος στα 29.99 και θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου.

To Game & Wario θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U στις 28 Ιουνίου και θα περιέχει συνολικά 16 mini-games όπου τα 12 από αυτά θα είναι single player ενώ τα υπόλοιπα 4 multiplayer.

{youtube}6gOLZGd4dRA{/youtube}

Τέλος αρκετές πληροφορίες είχαμε και για το Pikmin 3 με πιο σημαντικές ότι έρχεται στις 26 Ιουλίου και την ανακοίνωση τριών νέων χαρακτήρων Alph, Charlie και Brittany, οι οποίοι πρέπει να συλλέγουν φρούτα από τον κόσμο των Pikmin για να επιβιώσουν.

Αυτό ήταν ένα ακόμα Nintendo Direct. Το επόμενο Nintendo Direct αναμένεται κοντά στις ημέρες της Ε3. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και ολόκληρο το σημερινό επεισόδιο. Πώς σας φάνηκε;

{youtube}Z3hZDCpeNKo{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα