Οι νέες πληροφορίες του Destiny

Η Bungie εξηγεί περισσότερα για τις κατηγορίες των φυλών, τον κόσμο και την πλοκή του τίτλου

Η Bungie δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του επερχόμενου sci-fi shooter τίτλου της, Destiny, νέες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες των χαρακτήρων -Hunter, Worlock και Titan- τον κόσμο του παιχνιδιού και την πλοκή του.

Για τους Warlocks αναφέρει πως για καιρό μελετούσαν την Traveler, την τεράστια μυστηριώδη σφαίρα που αιωρείται στον ουρανό, και κατάφεραν να διδαχθούν

κάποιες από τις μυστηριώδεις της ενέργειες. Πλέον, το μόνο που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνους και τα χαμένα θαύματα της χρυσής τους εποχής, είναι οι εχθροί τους.

Οι Titans ακούγονται ιδιαίτερα σκληροί καθώς αναγράφεται πως οι πρώτοι Titans έχτισαν το Τείχος και έδωσαν τη ζωή τους για να το υπερασπιστούν . Χαρακτηρίζονται ως σταθεροί και σίγουροι που προστατεύουν όσους αναζητούν καταφύγιο κοντά τους.

Οι Hunters αναφέρονται ως περιπλανώμενοι, έμπειροι στο να επιβιώνουν σε ξένη γη και πως η τόλμη και η ευστροφία του είδους τους τώρα θα χρειαστούν περισσότερο από ποτέ.

Οι The Fallen είναι από τους εχθρούς του παιχνιδιού και χαρακτηρίζονται ως ''πληγή'' που μάχεται ακατάπαυστα ενάντια στο καλό. Η σελίδα αναφέρει περιοχές της Γης, όπως η τελευταία πόλη των ανθρώπων, αλλά υπάρχουν και σημεία που αναφέρονται η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης. Αναμένεται λοιπόν μελλοντικά να αποκαλυφθούν οι δύο τελευταίοι πλανήτες. Για τη Σελήνη έχει ήδη δημοσιευθεί concept art.

Οι Cabal φαίνεται να είναι γηγενείς του Άρη και προς το παρόν η δύναμή τους παραμένει άγνωστη και επίκειται σε εικασίες.

Το Destiny ως τώρα έχει ανακοινωθεί για PS3, PS4 και Xbox 360. Η Bungie έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον τίτλο της μέσα στο τρέχον έτος.

{youtube}EwOUi4JDC4o{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα