Νέα downloadable παιχνίδια απ' την Ubisoft

Διέρρευσαν μέσω μιας φωτογραφίας


Στο κινέζικο forum Α9VG αναρτήθηκε μια φωτογραφία που δείχνει το line-up των επερχόμενων ψηφιακών παιχνιδιών της Ubisoft. Ανάμεσα στους τίτλους που διέρρευσαν βλέπουμε και παιχνίδια που δεν ανακοινωθεί ακόμα.

Την "παράσταση" κλέβει το Assassin's Creed: Liberation HD, που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το port στις οικιακές κονσόλες του αποκλειστικού (εώς τώρα) τίτλου του PS Vita, Assassin's Creed III: Liberation. Επίσης αναφέρεται άλλο ένα μέλος της σειράς, το Assassin's Creed: Pirates, που πιθανότατα να είναι κάποιος τίτλος για κινητά/tablets ή κάποιου τύπου εφαρμογή συμπληρωματική στο Assassin's Creed IV: Black Flag.

Άλλοι τίτλοι που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι: Endwar Online, Rabbids: Big Bang, Autodance II και Valiant Hearts: The Great War, όπως και το Rayman: Fiesta Run που φημολογείται ότι είναι ο διάδοχος του Rayman: Jungle Run, που κυκλοφόρησε πέρσι για τα κινητά.

Το Trials Frontier είναι μια καινούρια έκδοση του Trials για τα κινητά στην Ε3, ενώ το Child of Light έχει ήδη ανακοινωθεί ότι είναι ένα JRPG φτιαγμένο με τη μηχανή γραφικών του Rayman από τον δημιουργό του Far Cry 3 με μάχες εφάμιλλες με του Final Fantasy 6.

Δείτε τη φωτογραφία:

{gallery}Etairies/Ubisoft/Digital_Games_2013{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Video Games 24