Φήμη - Το νέο Xbox θα λειτουργεί χωρίς ίντερνετ

Σύμφωνα με σημείωμα της Microsoft

To νέο Xbox, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 21 Μαΐου, θα λειτουργεί χωρίς διαδικτυακή σύνδεση, σύμφωνα με e-mail που έλαβαν όσοι υπάλληλοι της Microsoft εργάζονται πάνω στη νέα κονσόλα, το περιεχόμενο του οποίου εθεάθη στο Ars Technica.

To συγκεκριμένο

e-mail αναφέρει πως οι χρήστες του Xbox περιμένουν από τη νέα κονσόλα να λειτουργεί σε κάποιες, συγκεκριμένες περιπτώσεις χωρίς την απαίτηση σύνδεσης στο ίντερνετ και απ'οτι φαίνεται δεν θα απογοητευτούν. Σύμφωνα με το e-mail, λοιπόν, στις περιπτώσεις που δεν θα απαιτείται σύνδεση θα περιλαμβάνονται: το ''τρέξιμο'' ενός blu-ray δίσκου, η παρακολούθηση ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος και, το κυριότερο όλων, η λειτουργία ενός single-player παιχνιδιού.

Επίσης, η πηγή του Ars Technica αναφέρει πως το νέο Xbox θα προσφέρει την δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος άλλα και πληροφορίες για το πρόγραμμα και μερικά ακόμη σχετικά. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη εως ότου να μάθουμε οριστικά όλη την αλήθεια για την νέα κονσόλα της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα