Φήμη - Το νέο Xbox θα απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για ...

Πιθανολογείται πως θα ''αντέχει'' σε διακοπή σύνδεσης για μερικά λεπτά

To νέο Xbox θα απαιτεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να μπορεί να ''τρέξει'' παιχνίδια, αλλά το σύστημα θα αντέχει μερικά λεπτά χωρίς σύνδεση σε πιθανή περίπτωση διακοπής, σύμφωνα με πληροφορίες του Kotaku.

''Αν δεν άλλαξε κάτι πρόσφατα, το Durango (η κωδική ονομασία του νέου Xbox) θα απαιτεί ενεργή διαδικτυακή σύνδεση για να χρησιμοποιηθεί. Εάν δεν υπάρχει σύνδεση, παιχνίδια ή εφαρμογές δεν θα μπορούν να ξεκινήσουν.'' σύμφωνα με την

πηγή. ''Εάν η σύνδεση διακοπεί τότε, ύστερα από τρία λεπτά αν θυμάμαι καλά, το παιχνίδι ή η εφαρμογή θα αναστέλλονται και θα ξεκινάει η διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης.'' πρόσθεσε η πηγή.

Επίσης, σε έναν φιλικό διάλογο που είχαν στο Twitter o καλλιτεχνικός διευθυντής της Microsoft, Adam Orth, και ο σχεδιαστής της Bioware, Manveer Heir, ο πρώτος φάνηκε να υποστηρίζει την επιλογή αυτή της Microsoft, επιβεβαιώνοντας ίσως παράλληλα και την συγκεκριμένη φήμη. Αργότερα βέβαια, αφού η δημόσια συνομιλία ''κλειδώθηκε'', ο Orth έσπευσε να απολογηθεί, κυρίως για το καυστικό ύφος της συζήτησης των δύο αντρών και όχι για την φήμη πέρι μόνιμης σύνδεσης, λέγοντας πως ήταν απλά μία συνηθισμένη συνομιλία μεταξύ δύο καλών φίλων που αστειεύονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα