Δεν υπάρχουν σχέδια για το GTA στο PS4

Τουλάχιστον, όχι ακόμη

O Dan Houser, κύριο στέλεχος της Rockstar Games, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα theguardian.com είπε πως η εταιρία αναμφίβολα ενδιαφέρεται για την προοπτική του νέου hardware, αλλά δεν έχει σχέδια για τη μεταφορά του franchise Grand Theft Auto στο PS4 ακόμη.

O House ερωτήθηκε

για την άποψη της εταιρίας για την κυκλοφορία των συστημάτων νέας γενιάς και το πως θα έδειχνε μία ενδεχόμενη έκτη προσθήκη της σειράς GTA στο PS4. Παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της εταιρίας για την τεχνολογία αλλά και πως δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο αυτή την στιγμή, όσον αφορά το Grand Theft Auto.

''Φυσικά και ενδιαφερόμαστε. Αλλά όχι όσον αφορά το GTA, επειδή πάντοτε εργαζόμαστε στα τρέχον παιχνίδι. Δεν έχουμε άλλο GTA υπό ανάπτυξη. Δεν εργαζόμαστε σε τρία παιχνίδια ταυτόχρονα. Αυτό θα ήταν φαινομενικά καταθλιπτικό''

''Οπότε, από πλευράς GTA όχι. Ενημερωνόμαστε από τους κατασκευαστές του hardware για το τι σχεδιάζουν να κάνουν και οι άνθρωποι μας στο κομμάτι της τεχνολογίας σκέφτονται αναλόγως πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Αν αυτό επηρεάζει τις σχεδιαστικές αποφάσεις; Φυσικά. Αλλά δεν καθόμαστε να φανταστούμε τα επόμενα δέκα χρόνια. Είμαστε πολύ απασχολημένοι με αυτό που κάνουμε αυτήν τη στιγμή''.

To GTA V κυκλοφορεί σε PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα