Ανακοινώθηκε το Reborn για PS3 και PS4

Τα πρώτα στοιχεία για το νέο sci-fi RPG

Acttil και Elemental Labs συνεργάστηκαν για να ανακοινώσουν έναν ολοκαίνουργιο τίτλο για PS3 και PS4 ονόματι Reborn, ο οποίος θα χρηματοδοτηθεί μέσω Kickstarter. Το παιχνίδι αναπτύσσεται πάνω στη μηχανή Unreal και θα λαμβάνει χώρα στο "Neo-Tokyo" επί έτος 2188. Το παιχνίδι θα συνδυάζει action στοιχεία μαζί με τη μαγεία, τη φαντασία, το βάθος και την νοσταλγία των κλασσικών

RPG.

Στο θέμα του σεναρίου, ο πρωταγωνιστής αυτής της sci-fi ιστορίας είναι μια φουτουριστική έκδοση του θρυλικού Ιάπωνα σαμουράι Miyamoto Musashi σε μια εποχή όπου οι Ιάπωνες έχοντας εμμονή με την τεχνολογία, την έχουν συμπεριλάβει σε όλες τις πτυχές της ζωής τους και γίνονται έτσι σκλάβοι, ενώ έχουν εγκαταλείψει πλέον την αρμονία και την πνευματικότητα που είχαν με τη φύση. Η Elemental Labs δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν την καταστροφή του πολιτισμού τους και επαναστατούν ενάντια στο μοντέρνο σύστημα. Σαν Musashi Miyamoto, θα ταξιδεύετε στους δρόμους του Neo-Tokyo και θα έρθετε αντιμέτωποι με συμμορίες από cyborg και καταπιεστικούς άρχοντες στην προσπάθειά σας να βρείτε ένα "καλύτερο μονοπάτι".

Στον τομέα του gameplay, τα RPG στοιχεία θα περιλαμβάνουν τα κλασσικά συστήματα εμπειρίας και αύξησης επιπέδων, ένα προοδευτικό License Board, σπάνιο loot, διάφορες κλάσεις χαρακτήρων και DLC(όταν φτάσουν τους στόχους του Kickstarter).

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014, ενώ η χρηματοδότηση από το Kickstarter θα ξεκινήσει από την επόμενη βδομάδα και θα έχει στόχο τα $150.000.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα πρώτα artwork του νέου τίτλου:

{gallery}2014_Games/Reborn/First_Artwork{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα