Xbox One και Achievements

Μπορείτε να κρατήσετε το gamertag σας


Ένα άλλο ερώτημα, που "έκαιγε" τους χρήστες του Xbox 360 και του Xbox Live, που σκοπεύουν να αγοράσουν το Xbox One είναι εάν τα gamertags με τα gamerscores θα συνέχιζαν και στην καινούρια γενιά ή αν το Xbox One δε

θα ήταν συμβατό και θα ξεκινούσε και πάλι απ' το μηδέν.

"Ναι, το τωρινό σας Xbox Live Gamertag θα συνεχίσει να είναι μαζί σας και στο Xbox One, εάν επιλέξετε να το κρατήσετε και τα σκληρά κτώμενα achievements και gamerscores θα μεταφερθούν απ' το Xbox 360 σας."

Συγκεκριμένα, το σύστημα με τα achievements θα είναι πολύ πιο "ρευστό". Θα μπορούν να προστίθενται ανά πάσα στιγμή νέα achievements και θα υπάρχουν και achievements που θα εκτείνονται σε παραπάνω από έναν τίτλους. Επίσης ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε τα παιχνίδια, θα μπορούν να αποθηκεύονται στοιχεία και να ανανεώνονται τα achievements.

Πολλά απ' τα χαρακτηριστικά του προφίλ σας και των επιλογών σας θα αποθηκεύονται στο "Cloud", ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από πολλά μέρη. Εκτός απ' το gamertag, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στις ταινίες, στη μουσική σας και σε άλλα χάρις στους 300.000 servers που υποσχέθηκε η Microsoft, οι οποίοι φυσικά θα βοηθήσουν και σε άλλες πιο χρήσιμες για τους gamers, δουλειές, όπως το καλύτερο matchmaking στα online multiplayer modes των παιχνιδιών, το οποίο πλέον θα ονομάζεται Smart Match.

Keywords
Τυχαία Θέματα