Ouya: Καινούρια κονσόλα κάθε χρόνο

Για να προλαβαίνει την εξέλιξη της τεχνολογίας

Σε μία συνέντευξή σε διαδικτυακό μέσο, οι δημιουργοί της Android κονσόλας Ouya, δήλωσαν πως στόχος τους είναι να διαθέτουν κάθε χρόνο στην αγορά και μία καινούρια κονσόλα Ouya.
Η Julie Uhrman, πρωτεργάτρια του εγχειρήματος Ouya, δήλωσε πως,

στρατηγική μας μοιάζει κατά πολύ με αυτή των κινητών. Θα υπάρχει ένα νέο Ouya κάθε χρόνο. Θα υπάρξει Ouya 1, Ouya 2 και ένα Ouya 3. Θα χρησιμοποιήσουμε γρηγορότερους και καλύτερους επεξεργαστές, θα επωφεληθούμε απο κάποια μείωση τιμής και αν μπορούμε να βάλουμε 8 Gb Flash μνήμης στην κονσόλα μας, θα το κάνουμε."

Σε ερώτηση που έγινε σχετικά με τους χρήστες κάποιας παλαιότερης κονσόλας Ouya, η Uhrman δήλωσε πως όλα τα παιχνίδια θα είναι backwards compatible και θα είναι "ζευγαρωμένα" με user accounts και όχι κονσόλες.
Όσοι έδωσαν χρήματα για να μπορέσει το εγχείρημα να πραγματοποιηθεί, θα λάβουν την κονσόλα τον Μάρτιο, ενώ στο εμπόριο θα διατεθεί τον Ιούνιο στην τιμή των 99 δολαρίων.
Στο τέλος του 2012 περίπου 1200 Ouya dev. kits μοιράστηκαν, με το developer's software να κατεβαίνει 22.000 φορές και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών να είναι έτοιμα για το launch.

Keywords
Τυχαία Θέματα