Open Forum #1

Νέα εβδομαδιαία στήλη από το VG24

Από σήμερα, Σάββατο 7/12, ξεκινά στο VG24 μια νέα εβδομαδιαία στήλη η οποία και θα αντικαταστήσει το Forum μας, το οποίο όπως έχετε προσέξει τις τελευταίες μέρες έχει απενεργοποιηθεί. Έτσι λοιπόν, από σήμερα και για κάθε Σαββατοκύριακο θα ανεβαίνει στην κεντρική σελίδα με τις ειδήσεις ένα άρθρο στο οποίο θα θίγουμε κάθε φορά ένα διαφορετικό θέμα αλλά

θα μπορείτε φυσικά να ρωτήσετε ότι θέλετε τόσο την συντακτική ομάδα του video-games24 όσο και τα μέλη της κοινότητας μας για κάποιο θέμα που αφορά φυσικά την gaming βιομηχανία. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις μπορούν να γίνονται με ένα απλό σχόλιο ενώ όσα μέλη λάβουν μέρος στην εν λόγω συζήτηση θα μπουν σε κλήρωση για ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι πάντα κωδικός. Ο παραπάνω τρόπος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συλλέξετε πόντους μέσα από τα σχόλια ώστε να λάβετε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας.

Για το ντεμπούτο της στήλης μας δεν έχουμε ορίσει κάποιο συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, έτσι ο καθένας μπορεί να ανοίξει οποιοδήποτε θέμα θέλει όπως π.χ το πως του φαίνεται ο τίτλος που ασχολείται αυτόν τον καιρό, αν σκοπεύει να αγοράσει κάποια κονσόλα 8ής γενιάς, τι περιμένει να δει στα σημερινά VGX Awards κτλ.

Discuss away!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Video Games 24