Gameplay trailers για το Yakuza Ishin

Μάχη και φυσιολογική ζωή στο νέο Yakuza

Το καινούργιο Yakuza καταφτάνει στις αρχές του νέου έτους(για την Ιαπωνία τουλάχιστον) και η Sega μας έχει φέρει μερικά developer walkthroughs για να μας δείξει τι μπορούμε να περιμένουμε από τον επόμενο τίτλο του franchise. Το ένα δείχνει τα στυλ

μάχης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, τα οποία είναι είτε σπαθί, διπλά πιστόλια, συνδυασμός σπαθιού-πιστολιού και φυσικά, hand to hand combat.

Σε ένα άλλο βίντεο βλέπουμε τι κάνει ο Ryoma όταν δεν αποφασίζει να καθαρίσει κόσμο. Χαλαρώνει στην δευτερεύουσα κατοικία του(εκεί μάλλον δεν έχουν επιπλέον φόρους ακίνητης περιουσίας) μαζί με ένα μυστήριο κορίτσι, την Haru, καλλιεργεί λαχανικά, μεγαλώνει ζώα και μαγειρεύει. Ε, το χρειάζεται το διάλειμμά του το παιδί.

Το τελευταίο βίντεο έχει να κάνει με το battle dungeon, όπου ο Ryoma μάχεται παρέα με τους συντρόφους Shinsengumi και μαζεύει σπάνια αντικείμενα. Ωραία όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι να το δούμε και στη Δύση κάποια στιγμή. Το game θα έρθει στην Ιαπωνία για PS3 και PS4 στις 22 Φεβρουαρίου μαζί με το launch της νέας οικιακής κονσόλας. Μπορείτε να δείτε τα αντίστοιχα βίντεο παρακάτω.

{youtube}ILgEXgwDLDI{/youtube}

{youtube}ZoMjfIgtRjM{/youtube}

{youtube}bsTws3bfcc0{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα