12 λεπτά βίντεο για το MGSV: Ground Zeroes

Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Μετά από την χτεσινή ανακοίνωση για το "Deja Vu", το αποκλειστικό για το PS4 περιεχόμενο του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, η Konami εξέδωσε άλλο ένα gameplay video διάρκειας 12 λεπτών με το παιχνίδι να τρέχει απευθείας πάνω στο PS4.

Στο βίντεο φαίνονται οι ημερήσιες "Side Ops" αποστολές,

που έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στη φετινή έκθεση Tokyo Game Show, στις οποίες ο Big Boss πρέπει να χρησιμοποιήσει διάφορες stealth τακτικές και τεχνικές κάλυψης από το ρεπερτόριό του για να πάρει πληροφορίες από έναν διπλό πράκτορα. Αυτή τη φορά επιδεικνύονται και οι καινούργιοι μηχανισμοί, το αναβαθμισμένο A.I., όπως επίσης και άλλα πράγματα. Επιπλέον, το "Deja Vu" δεν θα είναι DLC τελικά, αλλά θα εμφανίζεται σαν "Deja Vu missions" όπως και οι "Side Ops" αποστολές.

Το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes είναι ο πρόλογος που θα οδηγεί στο The Phantom Pain. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2014 για PS3 και Xbox 360 σε φυσική και ψηφιακή μορφή, ενώ για PS4 και Xbox One θα διατεθεί μόνο σε ψηφιακή μορφή. Για τώρα δείτε το βίντεο παρακάτω.

{youtube}R0fQeiYGxrw&noredirect=1{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα